OK

OK Cancel

Thank you

Close

Antiperspirant - Lad ikke sved holde dig tilbage

ANTIPERSPIRANT - LAD IKKE SVED HOLDE DIG TILBAGEANTIPERSPIRANT - LAD IKKE SVED HOLDE DIG TILBAGE
ANTIPERSPIRANT - LAD IKKE SVED HOLDE DIG TILBAGE

Det er godt for kroppen og vores sundhed at svede. Sved er en ganske naturlig og nødvendig kropsmekanisme for at holde en sund og stabil kropstemperatur. Når kroppen bliver for varm begynder den at svede for at slippe af med den overflødige varme. Der er derfor ikke noget pinligt i at svede – alle kroppe gør det.

Det, der dog giver sved sit dårlige ry, er lugten1. Men sved i sig selv er faktisk lugtfrit. Det er, når sveden kommer i kontakt med bakterier på huden og nedbrydes til syre, at den særlige lugt opstår. Denne proces er også naturlig, men kan være ubehagelig.

Heldigvis findes der råd til dig, der døjer med sved eller svedlugt. Hos Vichy har vi skabt en serie af effektive antiperspirant deodoranter til både mænd og kvinder, så du aldrig er begrænset af sved igen.


Hvad er forskellen på en deodorant og en antiperspirant?

Vichy Clinical Controll Roll-on 96HR Homme
Vichy Clinical Controll Roll-on 96HR Homme

Antiperspirant fungerer ved at mindske produktionen af sved og lugt, mens deodoranter, der ikke er antiperspirante, neutraliserer lugten uden af stoppe selve svedproduktionen. Hvis du bruger en deodorant, vil du derfor opleve, at du stadig kan få våde plamager i armhulerne.

For at sikre dig den optimale beskyttelse mod både sved og lugt, har vi derfor skabt en række antisperspirant deodoranter, der forener kvaliteterne fra begge.

Find den bedste antiperspirant deodorant for dig

Vichy Clinical Controll Roll-on 96HR Femme
Vichy Clinical Controll Roll-on 96HR Femme

Alle antiperspirant deodoranter fra Vichy har hver sine egenskaber, men fælles for dem alle er, at de beskytter dig mod sved og lugt i alle sammenhænge.
Uanset om du træner, har lange og krævende arbejdsdage, skal præstere en enkelt dag eller blot har brug for ekstra effektiv beskyttelse mod sved – så kan du finde den bedste antiperspirant deodorant for netop dig.

Antiperspiranter fra Vichy er skabt for at eliminere dårlig lugt og kontrollere svedproduktionen og egner sig til alle hudtyper – selv den sensitive.
Vichys antiperspiranter med langvarig effekt

Hvis du oplever udfordringer med udtalt svedproduktion, er den bedste løsning ofte at finde en antiperspirant, der har en langvarig effekt.

Det sikrer, at du er beskyttet mod både lugt og sved i mange timer og vil give dig frihed til at kunne endnu mere, uden at du skal bekymre dig om lugt.

Hos Vichy har vi flere antiperspirant deodoranter, der holder dig tør og lugtfri gennem hele dagen.

Anti-Trace antiperspirant deodorant 48T

Anti-Trace antiperspirant deodorant 48T
Anti-Trace antiperspirant deodorant 48T

Anti-Trace Deodorant Roll-on 48T2er en antiperspirant deodorant , der har en langvarig effekt på kraftig sved. Den egner sig til alle, både mænd og kvinder, der har tendens til at svede meget eller ofte får pludselige svedeture i løbet af dagen eller natten.

Denne antiperspirant er formuleret med aluminium chlorohydrate, der er en svedhæmmende ingrediens med stor effekt. Udover sin evne til at sænke svedproduktionen indeholder antisperspiranten også perlite, der absorberer fugt og samtidig lader huden ånde.
Vichy Antiperspirant Anti-Trace Deodorant Roll-on 48T er udviklet til sensitiv hud og efterlader huden frisk og blød uden at give hvide mærker på tøjet. Her får du en kraftfuld antiperspirant, der ikke giver ubehag, men holder dig svedfri hele dagen.


Også Vichy Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H sikrer dig langvarig effekt mod sved og lugtgener. Denne indeholder samme virkningsfulde ingredienser, der sikrer en hudvenlig og langtidsholdbar antiperspirant.

Clinical Control 96HR antiperspirant deodorant

Clinical Control 96HR antiperspirant deodorant
Clinical Control 96HR antiperspirant deodorant

Vichy Clinical Controll Roll-on 96HR Homme og Vichy Clinical Controll Roll-on 96HR Femme er antiperspiranter, der er egnet for dig, der ønsker effektiv og langvarig beskyttelse mod sved og lugt.

Denne antiperspirant har en 96 timers3 virkning og effektivitet selv ved intens aktivitet. Antiperspiranten kontrollerer din svedproduktion samtidig med, at den hjælper med at eliminere dårlig lugt.

Clinical Controll Roll-on 96HR indeholder Zinc, der har en anti-bakteriel effekt og perlite, der absorberer fugt og samtidig lader huden ånde.

Antiperspiranten kommer i en behagelig konsistens, der hurtigt trænger ind i huden, og du undgår derfor en klistrende fornemmelse. I stedet efterlades din hud blød og med en frisk og mild duft.


Vichys antiperspirant deodoranter uden parfume

Mild Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H
Mild Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H

Alle Vichys antiperspiranter er testet under dermotologisk kontrol og egner sig til sensitiv hud. En del af vores deodorant-serie består yderligere af antiperspiranter, der ikke indeholder mild duft eller parfume.

På trods af milde ingredienser kan du dog stadig få en langtidsvirkende effekt mod sved og lugt.
Mild Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H til kvinder

Med Vichys Mild Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H får du en beroligende antiperspirant, der egner sig særligt til sensitiv hud eller til brug efter hårfjerning.

Den består af aktive antiperspirante ingredienser kombineret med beroligende Proline Cutei, der virker svedhæmmende i op til 48 timer. Antiperspiranten har en let konsistens, der hurtigt trænger ind i huden uden at føles fedtet eller afgive hvide striber på tøjet. Du får en blød hud, der er godt beskyttet mod dagens aktiviteter.Mild Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H til mænd
Vichys Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H er særligt egnet for mænd med sensitiv hud, der ønsker svedkontrol i op til 48 timer.

Denne antisperspirant er uden parfume og alkohol, men indeholder oligo-zink, der effektivt hæmmer sved samtidig med, at det beroliger huden. Derudover er den også beriget med vulkansk vand fra Vichy, der styrker den sensitive hud under armene.

Vichys antiperspirant deodoranter
Vichys antiperspirant deodoranter


  1. Tove Agner, speciallæge fra sundhet.dk: Sved. 19.08.2019.
  2. nstrumental test, 30 volunteers.
  3. Instrumentel test.
  4. Klinisk Vejledning fra Dansk Dermatologisk Selskab: Klinisk vejledning for udredning og behandling af hyperhidrose. 2018.

Vores ikoniske produkter

Anti-Trace Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H

Anti-Trace Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H

( 20 kommentarer )

Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H mod kraftig sved

Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H mod kraftig sved

Mild Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H til sensitiv hud

Mild Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H til sensitiv hud

Beauty Deodorant Antiperspirant 48H

Beauty Deodorant Antiperspirant 48H

go to top