OK

OK Cancel

Thank you

Close

BB Cream - hudplejeverdenens multitasker

De fleste af os er stødt på BB Cream i utallige sammenhænge de seneste år. Men hvad ved vi egentlig om den populære creme. Hvordan adskiller den sig fra foundation og en almindelig dagcreme, og hvad er forskellen på BB, CC og DD cream? leVICHYmag-redaktionen har udforsket BB creamens historie og univers for at forstå hvor den passer ind i vores skønhedsrutiner.

BB Cream kan på én gang fungere som foundation, beskyttende creme med SPF, fugtgiver og primer. Cremen blev oprindelig udviklet i 60'erne af en tysk dermatolog til patienter som havde brug for beskyttende behandling og dækning af ar og ujævnheder efter laserbehandlinger. Den gang stod forkortelsen BB for 'Blemish Balm', men siden har formlerne ændret sig til mere almindelig brug, og forkortelsen forbindes i dag med ordene  'Bauty Balm'. I 80'erne to BB Creamen Asien med storm, og var hemmeligheden bag stjernernes porcelænsagtige perfekte hud. Men selvom fænomenet ikke er nyt, har europæerne først for alvor taget produkterne til sig det seneste årti. Siden da er det gået stærkt, og bogstavfamilien er vokset til også at omfatte CC og DD Creams.

Fælles for BB, CC og DD Creams er at de alle er dækkende og fugtgivende cremer med solbeskyttelse, men der holder lighederne også op. CC står for 'Color Correct' og korrigerer som navnet antyder farven i huden. DD Cream 'Daily Defence' Cream, er fremstillet for at beskytte huden imod stårling og forurening i luften. CC Cream er mest dækkende af de tre, og DD Cream mindst. BB Cream er den populære mellemting og et multifunktionelt produkt som ofte er let dækkende, fugtgivende, solbeskyttende med SPF og som giver huden en naturlig glød.

Når du vælger en BB Cream kan du altså bedømme produktets kvalitet på evnen til at give fugt, pleje, let dækning og beskyttelse. VICHY's IDÉALIA BB Cream tager faktisk skridtet videre med mantraet "1 produkt - 6 egenskaber". Udover at give 24 timers fugt, naturlig dækkende effekt og solbeskyttelse med SPF 25, bidrager denne BB Cream også til mindre synlige porer og en særligt ensartet hudtone. Derudover indeholder VICHY's IDÉALIA BB Cream også den populære nøgleingrediens kombucha, som er et naturligt aktivt koncentrat fremstillet af fermenteret sort Ceylon-te. Kombucha er velkend for bl.a. at bidrage til en flot glød. IDÉALIA BB Cream er udviklet til at kunne anvendes til alle hudtyper - også sensitiv hud.

Som led i din dalige hudplejerutine påføres BB Cream på et afrenset ansigt. Du kan sagtens kombinere den med din ansigtsserum og dagcreme. Derefter vælger du selv mængden af sminke som påføres ovenpå. Til en date eller fest fungerer BB Cream perfekt som base til hele dit makeup-look, men til hverdag kan du meget vel opdage at du er 'good-to-go' med BB Cremen alene. VICHY's IDÉALIA BB Cream findes i dækningsvarianterne Light og Medium, og indeholder begge et særligt lysreflekterende mineralpigment.

Vi elsker her på redaktionen VICHY's IDÉALIA BB Cremernes behagelige konsistens, og deres duft af te, hvide blomster og træ kan næsten ikke undgå at lede dine tanker hen på forår.

go to top