OK

OK Cancel

Thank you

Close

Brudepige? - 10 ting du skal have med i tasken

Den store dag nærmer sig hvor du skal indtræde i rollen som brudepige for en søster eller god veninde, og de mange ting der skal gå op i en højere enhed kan give enhver sommerfugle i maven. Læs med for leVICHYmag redaktionens tips, til hvad vi med tiden har lært at pakke i tasken der kan redde de fleste uheldige situationer før de opstår, så det lykkelige par kan få hinanden med kirkeklokker, ris og glædestårer præcis som alle håber på.

1. Sykit

Nål og tråd kan hurtigt blive en life-saver til at hæfte et slør imod pludselig stiv kuling fra vest, eller til at rette en accessory der pludselig kun vil sidde skævt. Jeg har altid et af de små sysæt med, som du normalt finder på hotelværelser.

2. Perfekt hårdag - hele dagen

Afhængigt at hvilken frisure bruden har valgt til den særlige dag, kan det være en god idé, at have et redningssæt med i tasken. Det kan være alt fra hårnåle og - spænder til hårlak eller voks.

3. Uden mad og drikke…

Pak altid en müslibar eller et nøddemix med i tasken og en flaske vand. Det er næsten stensikkert at hverken du eller bruden i al travlheden får spist eller drukket nok under forberedelserne frem til vielsen, og det lægger en dæmper på humøret at gå sukkerkold eller blive dehydreret undervejs.

4. Kysseklar

“Du må nu kysse bruden” - en mini-mintpastil kan holde slimhinderne i gang igennem både smånervøsiteten, hele ritualet og sikre en mint-frisk kysseklar brud når øjeblikket kommer.

5. Hold makeuppen flawless

Fælder du en tåre i løbet af dagen, kan det gå ud over makeuppen. Med en concealer i tasken kan du korrigere for dagens begivenheder og holde brudens og dit ansigt fint fra morgen til aften.

6. Put a ring on it

Ringen pryder brudens venstre hånd, og resten af dagen skal den helt sikkert flashes et utal af gange. Derfor er det vigtigt at hænderne er fugtede og velplejede. Neglelak har det med at blive ramponeret i de mange nye omgivelser, så hav en neglefil og den rigtige farve neglelak med i tasken. Og så har jeg altid en lille håndcreme med i tasken, for at undgå tørre hænder.

7. Mød det danske vejr velforberedt

Skulle der falde et par dråber, er det rart at være forberedt. En taske-paraply er et hit der kan redde brudens mange timer foran spejlet fra at være spildte. Skinner solen derimod, er der også et par ting du skal være opmærksom på. Solen kan hurtigt få brudens hud til at blusse op og ændre på det planlagte makeup look. Så sørg for at der er en solcreme i tasken og køligt drikkevand til at holde kropstemperaturen nede. VICHY har netop lanceret en spray-on solcreme, der kan sprayes ovenpå din makeup.

8. Dans og duft

Dagen starter næsten altid med lettere travlhed og spænding, så skal velkomstdrinken måske nydes i solen, hvorefter man skal til bords med talrige kysserunder afløst af brudevals og senere dansende gæster. Husk derfor altid en parfume eller deodorant i tasken. VICHY’s anti-trace antiperspirant roll-on, er et godt valg, fordi den ikke laver mærker på brudens eller min egen kjole, og så dufter den friskt og er let parfumeret, uden at være for overvældende.

9. Uovervindelig til den lyse morgen

Hellere en painkiller end en partykiller som fx hovedpine. Hav fx et af de små treo-rør med i tasken. Lige til at smide i et glas vand, og effekten er næsten til at mærke med det samme.

10. Snøft

Til de håbløse romantikere iblandt os, er det rart at kunne moderere de måske lovligt løbske glædestårerne med en lommelet. Og så har lommeletter samtidig en tendens til at vise sig brugbare til alt muligt andet igennem dagen.

Med dette lille survival kit ønsker leVICHYmag-redaktionen dig en rigtig glædelig bryllupsfest.

Vores ikoniske produkter

Vichy Mineraliserende Termalsk Kildevandsspray

Vichy Mineraliserende Termalsk Kildevandsspray

( 1 kommentarer )

Kompakt Creme Foundation

Kompakt Creme Foundation

go to top