OK

OK Cancel

Thank you

Close

Emiliblog.dk: Om at være karrierekvinde og 100% mor DEL 1

Emilie Middelhart startede sin blog emiliblog.dk i 2011, og tilhører dermed den lille skare af de første rigtige livsstilsbloggere og influencers i Danmark. Hun har altid været entreprenør med stort E, og har ud over bloggen været involveret i justspotted.dk med sin mand Casper. Sammen bor de på Frederiksberg med deres dreng Saxo på 3 år, en lille ny på vej, og så er hun vild med duften af dansk sommerregn. Over en frokost har vi sat den 28 årige iværksætter og fuldtids-influencer i stævne til en snak om work-life-balance, kvalitetstid, og om at acceptere sig selv for den, man er.

“Det var som om verdenen snørede sig sammen omkring mig, imens mit hjerte bare hamrede derudaf. Følelsen af ren panik var så stærk at jeg måtte helt ned på knæ for at holde balancen”. Emilie befinder sig på Nørreport station i 2001 og har som teenager omgivet af gode veninder, lige oplevet sit første alvorlige angstanfald.

“Siden jeg var lille har jeg kæmpet med angst. Det er ikke social angst, men noget andet der er svært at forklare, og det er jo ikke noget man kan se på mig, hvis man ikke kender mig” lyder det fra den anden side af bordet. Og hun har ret. Den velklædte, blonde, selvsikre kvinde, der med en udpræget ro og glimt i øjet der gør mig selskab, virker som alt andet end en person der kæmper med angst.

Måske fordi Emilie har arbejdet intensivt med sig selv, og har lært at acceptere, at hun er den, hun er. “Nogle gange skal man acceptere, at man ikke er fejlfri. Det er også en del af det at være menneske… At føle ting og at være bange. Og det er helt okay.” Dette er også noget Emilie altid har talt åbent om med en ydmyghed og en ærlighed, der betyder hun har kunnet være sig selv i takt med emiliblog.dk er blevet en succes.

Det med at acceptere sig selv, for den man er, har været en rød tråd i Emilies liv der også har bragt hende langt i hendes karriere. Da mine veninder fortsatte i gymnasiet, var der noget helt andet der trak i mig. Jeg ville starte noget selv men vidste ikke hvad, så jeg endte med at tage en HF-eksamen og en uddannelse som Entrepreneurship-designer på KEA.

Siden har hun arbejdet på fuld tid med emiliblog.dk. Derudover driver hun sammen med manden Casper to succesfulde virksomheder. To design-webshops med interiør og plakater efter nordisk formel, som vi kender og er vilde med her på leVICHYmag redaktionen.

Nye gæster strømmer til Cantina CPH og vidner om at det er blevet frokosttid, og imens tjeneren serverer vores frokosttapas falder vores samtale på familie, der for Emilie kommer i første række, som der også står i hendes introtekst på Instagram.

Det bankende hjerte for familien har jeg arvet

Man skal ikke scrolle langt gennem Emiliblog’s instafeed før det går op for en at både manden Casper og sønnen Saxo på 3,5 år pryder mange af billederne.

Det med at have familien som førsteprioritet, har hun ikke fra fremmede, “Der findes ingen som min farmor. Hun har så meget energi, så du tror, det er løgn,” lyder det beundrende, “og så har hun viet sit liv til sine børn - min far og faster - og bagefter til os børnebørn. Selv mine to fætre, der bor i Australien, har hun et tæt bånd til. Og til min store lykke nu også til min egen søn, Saxo.” “Hun er simpelthen bare mit forbillede”, siger Emilie med en overbevisning der giver en fornemmelsen af at de tætte bånd i familien har fyldt meget i Emilies liv.

Det er af samme årsag vigtigt for Emilie, at tilbringe tid med Saxo, mens han er lille, og hun er taknemmelig over, at have et arbejde, der gør det muligt. “Tit laver jeg kampagner, hvor det også inkludere, at jeg tager min familie med på tur. Det er vildt dejligt og fungerer rigtig godt.” At hun kan arbejde på bloggen hjemmefra og om aftenen, giver også en ekstra frihed.

“Mit verdensbillede har ændret sig rigtig meget, efter jeg blev mor. Det har sat tingene i perspektiv for mig,” hun tænker længe og restaurantens jazzede musik når lige at snige sig ind på os, før hun fortsætter “Det er svært at gå og være sur og ked af det, når man har et lille menneske der elsker en ubetinget. Der er ret få dårlige dage i mit liv, efter jeg blev mor…og masser af kærlighed ” tilføjer hun med et smil.

3 spørgsmål til Emilie:

Hvad har du altid med i tasken?

"Jamen, jeg har altid min taske med rundt. Jeg er sådan lidt neurotisk med sådan noget,” lyder det med et skævt grin, før hun begynder at opremse, “Jeg skal altid have mine tyggegummier med, mine læbepomader - jeg har altid både med og uden farve - og en læbestift til at kunne se lidt lækker ud sidst på dagen… hmm, og så har jeg altid min næsespray med, jeg bruger den ikke rigtig, men jeg kan ikke lide tanken om ikke at kunne få luft gennem næsen, så den skal bare være der. Det er en sikkerhed, det er måske lidt mærkeligt, men det har jeg altså,” fortsætter hun med et smil, mens hun trækker let på skuldrene, “og så min telefon og alle sådan nogle praktiske ting."

Hvad ville den bedste gave, du kunne give dig selv lige nu være? 

“Jeg synes jeg fortjener en ny taske. En stor taske!” kommer det prompte, “en lidt mere rummelig taske, så der er plads til babyting. Men den må gerne være lidt dyr, så det er en der kan holde i mange år. Jeg har kigget lidt på en ny Saint Laurent. Og så noget selvforkælelse,” tilføjer hun. “Der går noget tid, før jeg kan begynde på skønhedsbehandlinger, fordi jeg skal amme, men bagefter det, skal der mere fokus på skønhed.”

Hvis du skulle nævne 3 go to beauty products? 

“Jeg er rigtig glad for de forskellige olier. Min hud har tendens til at være tør, så jeg bruger både olien som makeup fjerner og til tørre områder under min dagcreme. Jeg bruger mandelolie til mit ansigt, og abrikoskerneolie til min søn, Saxo."

"En god concealer er et must for mig. Jeg har nemlig en lidt kedelig tendens til rander under øjnene."

"Jeg er rigtig glad for læbepomader med lidt farve i til at fremhæve læberne. Jeg synes, læbestifter kan blive lidt tungt til hverdag, men lidt farve på læberne er jeg glad for.”


Følg med i DEL 2 som omhandler Emilies august-baby og skønhed - både den indre og den ydre.

Vores ikoniske produkter

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)<br />

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

<span><span>Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)</span></span>

Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)

<span>Øjencreme </span><span>mod </span><span>aldringstegn under </span><span>udvikling</span>

Øjencreme mod aldringstegn under udvikling

go to top