OK

OK Cancel

Thank you

Close

Emiliblog.dk: Om at være karrierekvinde og 100% mor DEL 2

Emilie Middelhart startede sin blog emiliblog.dk i 2011, og tilhører dermed den lille skare af de første rigtige livsstilsbloggere og influencers i Danmark. Hun har altid været entreprenør med stort E, og har ud over bloggen været involveret i justspotted.dk med sin mand Casper. Sammen bor de på Frederiksberg med deres dreng Saxo på 3 år, en lille ny på vej, og så er hun vild med duften af dansk sommerregn. Over en frokost har vi sat den 28 årige iværksætter og fuldtids-influencer i stævne til en snak om work-life-balance, kvalitetstid, og om at acceptere sig selv for den, man er.

Skønhed - den indre og den ydre

Emilie er indbegrebet af stilsikkerhed og casual coolness på bedste storby blogger form, men hele vores samtale tegner et billede af en person der er meget bevidst om det indre. Coaching og mindfulness er begge nøgleord for Emilie. “Velvære handler for mig om at komme helt ned i tempo”. Det kan være et par timer derhjemme med en kop te, alene ved computeren, at hun finder roen. Men også gennem yoga, som Emilie for nyligt har opdaget og taget til sig.

Over vores dessert i form af en bananasplit og en rabarberdessert falder samtalen på mad. Emilie elsker søde sager, og det er lidt befriende for os, at det åbenbart godt kan lade sig gøre at være top influencer og stadig overgive sig til den søde sult med god samvittighed. Hun fortæller, at hun forsøger at finde sundere alternativer til det søde. Ikke nødvendigvis med færre kalorier, men med ingredienser der er bedre for kroppen. (Psst. Du kan se hendes lækre smoothie-opskrift nederst på siden)

At vælge ting, der er bedre for kroppen betyder også at Emilie har fravalgt hovedparten af kød i sin kost, og har, levet som pesketarianer i snart 11 år. Den lille familie er vilde med Aarstidernes vegetarkasse, der er nemme og hurtige opskrifter med, for som hun siger, gider hun ikke stå i køkkenet flere timer og hakke grønt. Kvalitetstid med familien er vigtigere.

Emilies look er underspillet nordisk med naturlig makeup og sundt velplejet på en måde der helt sikkert ikke skyldes tilfældigheder. I dag er hendes lyse hår let bølget og hendes hud stråler. Hun røber, at hun egentlig ikke har ændret sin hudplejerutine med alderen. At hun ikke er fanatisk og bruger hårprodukter med parfume, men at hun tænker over parabener og benytter hudplejeprodukter uden parfumer. Og hun er iført en fin kjole der viser hendes flotte runde mave. Der er nemlig et fjerde familiemedlem på vej i den lille familie.  Derfor var dagens luksusudgave af mindfulness også målrettet graviditeten. Selvforkælelsen stod nemlig på to timers spa-behandling for gravide, som Emilie kom cyklende fra, før vores møde på Cantina CPH.

August-baby på vej

Det der fylder allermest for Emilie for tiden, er den lille pige, hun venter til August. Det kan mærkes i samtalen, men også hvis man læser med på bloggen, hvor de sidste indlæg bl.a. har handlet om at finde det dér navn. Ikke noget nemt projekt, men hendes følgere bidrager gerne med forslag. I forhold til graviditeten, kan hun mærke, at hun er lidt mere afslappet end første gang. Hun vil gerne følge reglerne, men hun har taget det hele med en større ro. For at holde sig i gang, er hun begyndt til Yoga, personlig træning og så svømmer hun hver uge i DGI byens runde bassin. Hun glæder sig helt vildt til at tre bliver til fire “Det har virkelig været nemt for mig at komme ind i mor-rollen. Det bliver dobbelt så skønt, men helt sikkert også hårdt.”

Selvom der er baby på hjernen og familien er i fokus, er Emilie stadig karrierekvinde. Så selvfølgelig er der også gang i iværksætteriet, fortæller hun imens vi forlader Cantina.“ Jeg er faktisk ved at starte mit eget brand op. Uden at sige for meget bliver det noget til den moderne forælder,” slutter hun med et smil, inden hun henter sin cykel, takker af med et stort knus og sætter kursen mod Saxo’s børnehave.

Hvis du skulle nævne 3 go to beauty products?

Emilie er glad for søde sager, men forsøger at finde lidt sundere alternativer. Hendes favorit i øjeblikket er en banan/kakao/dadel-smoothie, som hun selv laver:

  • Frosne bananer
  • En spsk rå kakao
  • Et par dadler
  • Soyamælk

“Det er ligesom en dessert. Og på trods af kalorierne, er det gode ting for kroppen i stedet.”
Læs DEL 1 her.

Vores ikoniske produkter

<span><span>Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)</span></span>

Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)<br />

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

<span>Øjencreme </span><span>mod </span><span>aldringstegn under </span><span>udvikling</span>

Øjencreme mod aldringstegn under udvikling

go to top