OK

OK Cancel

Thank you

Close

Ferieforkæl din hud med disse produkter i rejsestørrelser

Sommeren står for døren og uanset om du har planlagt ferien under fjerne himmelstrøg, eller bare tager nogle forlængede weekender i danmark, er der ingen bedre lejlighed til at booste din hud end nu. Mange af os har en tendens til at lade de fleste hudplejeprodukter blive hjemme på hylden, men faktisk er sommeren en kærkommen chance for bringe få din hud i topform til langt ind i efteråret. leVICHYmag redaktionen giver dig her tips til rejsevenlige produkter, så du ikke behøver at sige bon-voyage til smidig og velplejet hud, bare fordi du skal på ferie.

Hvad enten du skal backpacke på Bali en måned, sippe sangria i Palma en uge, opleve storbypulsen i New York en weekend, eller bare tilbringe nogle dage ved Vesterhavet med svigerfamilien,  er det rart i det mindste at kunne regne med dine must-have hudplejeprodukter er med. Omfatter din ferie en flyvetur er du nødt til at holde dine cremer, tonics, sprays og ligenende under 100ml pr. styk for at have dem med i håndbagagen gennem lufthavnenes security.

Har du kun dine favoritter er normal størrelse, er du dermed nødt til at pakke dem i kufferten, med fare for senere at opdage at den er forsinket eller slet ikke når frem før du skal hjem. Af personlig erfaring kan vi her på leVICHYmag redaktionen berette at dette er en rigtig stemningsdræber, som de fleste af os har oplevet. For slet ikke at tale om ulemperne ved at slæbe en tonstung kuffert over kansten og op og ned af trapper der har en tendens til at fortsætte i det uendelige. Læs med her for vores kig på VICHY's hudplejeprodukter i rejsestørrelse til en perfekt og lettere rejse-beauty bag.

Kom godt fra start allerede i flyet

Allerede på flyet er din hud udsat for første angreb. Den knastørre  ventilationluft i flyet er helt unaturlig for din hud. Forebyg allerede fra morgenstunden mod dette med en effektivt fugtende creme som fx IDÉALIA Dagcreme 24hs og pak en med i rejsetasken.  Suppler på flyveturen med VICHY Face Mist som findes i en 50 ml rejsestørrelse. Det termalske vand i Face Mist er rig på 15 mineraler der fugter og beroliger huden. På den måde kan du stige ligeså funklende af flyet, som du steg på.

Multi-use Magi

På enhver ferie, uanset længde, bevæger du dig i miljøer med kollektiv traffik, fremmede partikler og fremmede sæber. Dertil sover du anderledes og spiser anderledes - alt sammen noget der påvirker din hud. Selvom vi elsker hotellernes søde miniature-shampooer og shower caps, så ved vi at disse gratis produkter er et stort no-no at bruge i ansigtet. Men hvordan undgår man så at slæbe et tons produkter med hjemmefra? Svaret er multi-use produkter. VICHY's serie Pureté Thermale byder på to sådanne 3-i-ét rengørende produkter. Den ene har samme konsistens som rensemælk, den anden vandagtig konsistens. Begge kan bruges til følsom hud og rengør huden på en behagelig måde, samtidig med de virker beskyttende. En anden fordel er at de ikke skal skylles af med vand, som visse steder kan være klorholdigt og hårdt for uprøvet nordisk hud. Pak en pakke bomuldsrondeller og et af Pureté Thermale produkterne med i tasken alt efter hvilken konsistens du foretrækker. Så har du et minimalistisk rejsekit som både kan fungere som ansigtsrens, øjenmakeup-fjerner og fugtgiver - alt sammen i en lille 100 ml beholder.

Tænk også på kroppen

Ansigtet er de fleste af os meget bevidste om at påsse på. Men er du en travelista som ikke går på kompromis med noget, så tænk også over sæben til kroppen. Den skal trods alt igennem en ordenlig omgang sol, by, sand og vind, så overvej også at tage en VICHYs Spa Shower Gel-Creme i 100ml travelsize med på turen. En behagelig duschgel med cremekonsistens, som fugter og smidiggør huden til lange dage på stranden, i bjergene eller på shoppingturen i byen.

Med disse enkle tips til en lettere og bedre rejse-hudpleje ønsker vi dig på leVICHYmag en fantastisk ferie.

Vores ikoniske produkter

3-i-1 Rensepleje

3-i-1 Rensepleje

( 2 kommentarer )

Vichy Mineraliserende Termalsk Kildevandsspray

Vichy Mineraliserende Termalsk Kildevandsspray

( 1 kommentarer )

go to top