OK

OK Cancel

Thank you

Close

FOODLAB - Vi har lavet trefarvet blåbær & kokos smoothie

Fyldt med vitaminer, antioxidanter og smag, blåbær er gode for både krop og hud. Kombineret med kokosnøddens cremede konsistens og fylde, får du med denne opskrift en mættende og sund power smoothie. Spis den til morgenmad, som mellemmåltid, eller imponer dine brunchgæster med denne smukke 3-lags smoothie.

Blåbær rangerer øverst på listen over bær, rige på antioxidanter, og netop det gør disse små bær til en ombejlet frugt. Her på redaktionen er vi også vilde med at bruge blåbær i alt fra bananpandekager til yoghurt, og som en sund snack ind imellem måltider.

Til smoothien skal du bruge (til 2 personer):

  • Fedtfattig Græsk yoghurt
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 bananer
  • 1 pose frosne blåbær
  • Kokosmel
  • Lys agavesirup
  • Friske blåbær til pynt

Sådan gør du:

1. Inden du går i gang, skal kokosmælken deles op i kokoscreme og kokosvand. Det gøres nemt, da kokoscremen naturligt ligger øverst i dåsen og kokosvandet nederst. Tag cremen fra med en ske. Derefter har du kokosvandet i bunden.

2. Til det første lag blendes 3 dl græsk yoghurt med 1 dl frosne blåbær, 6 spiseskefulde kokosvand og en skefuld agavesirup. Blend til konsistensen er jævn og hæld i to glas. Derefter stilles glassene i fryseren i mindst 20 minutter, så overfladen fryses og du kan forskellige lag.

3. Derefter skal vi i gang med næste lag. Her skal du bruge 1 banan, 2 dl græsk yoghurt, 2 spiseskefulde frosne blåbær, 2 spiseskefulde kokosmel, en spiseskefuld agavesirup, samt resten af kokosvandet. Blend til konsistensen er jævn. Tag dine to glas ud af fryseren og hæld forsigtigt andet lag på. Stil glassene ind i fryseren igen i ca. 15 minutter, så overfladen fryses let til.

Til det sidste lag skal du bruge 1 banan, kokoscremen, 2 spiseskefulde kokosmel og en spiseskefuld agavesirup. Blend til du har en jævn konsistens. Tag derefter dine glas ud af fryseren og hæld det tredje og sidste lag på. Pynt med friske blåbær, kokosmel og et par fine sugerør.

Vores ikoniske produkter

<span><span>Dagcreme til normal/kombineret hud</span></span>

Dagcreme til normal/kombineret hud

( 2 kommentarer )

go to top