OK

OK Cancel

Thank you

Close

Fordi din hud elsker fugt

Aqualia
Aqualia

Hvis du vil holde din hud glat og smidig året rundt, er hemmeligheden fugt. Det kan dog være svært at holde hudens fugtbalance pga. de skiftende omgivelser i vores travle hverdag. Det kan også være svært at identificere hud, der mangler fugt – da udtørret hud let kan forveksles med tør hud.


Oplever du tørre områder på huden, og er din hud følsom, ru eller kløende? Så kan du have enten tør eller udtørret hud. Men hvilken er det? Er der overhovedet forskel på tør og udtørret hud, og betyder det noget for din hudplejerutine? Ja og ja!

Hvordan er udtørret hud anderledes end tør hud?

Helt enkelt, så er tør hud noget, man er født med, og her mangler huden typisk fedt eller olie. Tør hud kan lindres, men aldrig behandles helt. I modsætning til udtørret hud, som i større eller mindre grad er en midlertidig tilstand – som kan behandles. Udtørret hud skyldes ofte, at huden mangler vand, sukker og mineraler pga. forurening, ekstremt vejr, utilstrækkeligt vandindtag, stress eller træning.


Udtørring viser sig på huden som manglende glød, fine linjer eller ru områder, og huden føles ofte meget stram efter bad og solbadning. Det kan også være svært at lægge make-up i et jævnt lag på udtørret hud. Overraskende nok, så kan udtørret hud faktisk sagtens være fedtet – fordi den mangler vand.

Sådan fugter du huden med Aqualia

Du kan ikke gøre så meget ved de eksterne omgivelserne, andet end at beskytte dig selv så godt som muligt. Men med pleje og viden fra VICHY Aqualia kan du undgå skader på din hud og give hudens fugt de bedste vilkår. Uanset alder og hudtype, selv sensitiv hud.


Den naturlige fugtbalance i huden kan gøre, at nogle områder af huden udtørrer hurtigere end andre. For at holde hudens generelle fugtniveau i balance skal du sørge for regelmæssigt at give din hud den fugt, den har brug for. Og der skal mere end vand til at fugte huden – du har også brug for mineraler og sukker.


VICHY Aqualia-serien er nøje formuleret med 97% ingredienser af naturlig oprindelse, fx termalsk mineralvand fra franske vulkaner, sukker med hygroskopiske egenskaber (det betyder, at det tiltrækker og fastholder fugt), og den fugtende hyaluronsyre, som alle bidrager til et friskt udtryk og følelse i 48 timer.


Ansigtscremerne er testet under ekstreme temperaturskift for at sikre, at du altid kan regne med dem, uanset dine omgivelser. Og for at hjælpe din hud med at nå sine #hydrationgoals hele sommeren og hele året!


* Kilde: Scientific Opinion om Dietary Reference Values for water (2010), ps. European Food Safety Authority (EFSA)


Læs mere på VICHY Aqualia eller spørg på dit lokale apotek.

God fornøjelse fra VICHY

Vores ikoniske produkter

Rehydrating Cream - Gel

Rehydrating Cream - Gel

Rehydrating Cream - Light

Rehydrating Cream - Light

( 86 kommentarer )

Rehydrating Cream - Rich

Rehydrating Cream - Rich

go to top