OK

OK Cancel

Thank you

Close

Forlæng din glød med aftersun

De fleste af os ved hvordan at solskoldet hud beroliges, når man kommer den til undsætning med en kølende og beroligende AFTERSUN. Men vidste du også at du ved at bruge aftersun efter hvert møde med solens stråler, kan forlænge den fine solbrune sommertan.

Aah! Vi kender den godt. Følelsen af at lukke øjnene, når man efter en tur i bølgerne, har lagt sig på badehåndklædet for at tørre. Med det bløde sand som underlag, bølgernes brusen som vuggevise er det skønt at lade sig gennemvarme af solens stråler og slappe helt af.

Har du sørget for at smøre kroppen godt ind i en god solcreme med høj SPF og undgår den stærkeste middagssol, skal det da også være dig vel undt. Er uheldet alligevel ude og du bliver en smule solskoldet, er det rigtigt at aftersun kan virke kølende. Men faktisk har aftersun en helt anden og ofte overset fordel, der forklarer hvorfor du altid skal have den på badeværelseshylden.

Solterapi efter sengetid

Ligemeget hvor omhyggelig du er med solfaktoren, er der ingen solbeskyttelse, der dækker 100% mod solens UVA- og UVB-stråler. UVB-strålerne er dem der giver dig din lækre lysebrune tan, mens UVA-strålerne blandt andet påvirker hvor hurtig din hud ældes. Og det er her Aftersun kommer ind i billedet.

Kodeordet for at holde huden smuk er med andre ord fugt. Derfor har VICHY’s forskere udviklet IDEAL SOLEIL AFTERSUN serien, som virker intenst fugtgivende. Vi har denne sommer haft god lejlighed til at afprøve IDEAL SOLEIL Aftersunlotion på leVICHYmag redaktionen, og man mærker hurtigt hvordan den lette konsistens optages af den soltørre hud. Den hypoallergene formular er samtidig også velegnet til sensitiv hud.

Sensommerglød

For at få skyllet salten ud af håret eller blive frisket op efter udforskning af små gader i din yndlings ferieby, nyder du ofte et bad efter en en lang dag udenfor. Og netop det har VICHY haft i tankerne, med den smarte IDEAL SOLEIL Aftersun olie, du både kan benytte i badet, og på tør hud. Aftersun olien indeholder sheasmør, hele fire forskellige olier og E-vitamin. Fugtgivende og plejende ingredienser, der alle bidrager til at forlænge den fine sommerglød. Den efterlader din hud silkeblød og olien er med til at fremhæve din sommertan på bedste vis.

Og husk - fugten skal også komme indefra. Så sørg altid for at drikke rigeligt med vand om sommeren.

Med de ord og forhåbentlig ny viden om de mange fordele ved VICHY’s aftersun, ønsker vi dig med solfaktor, vandflaske og sommerhat en fortsat vidunderlig sommer.

Vores ikoniske produkter

Aftersunlotion til daglig pleje

Aftersunlotion til daglig pleje

( 1 kommentarer )

go to top