Det drejer sig om følgende produkter:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Name of the product

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Product Cat. description

Sample

Material description

ECH LIFT AMP Inter 1.8ml

Code

MB223800

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Name of the product

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Product Cat. description

Finished Good

Material description

LIFT AMP 1.8 ml x30 EN FR NL

Code

MB167100

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Name of the product

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Product Cat. description

Finished Good

Material description

LIFT AMP 1,8 ml x10 DE/FR (IT)

Code

MB180500

EAN

30162990

Hvis du har spørgsmål om Liftactiv Peptide-C Ampuller, bedes du kontakte vores forbrugerrådgivning, Consumer Care, via kontaktformularen på vores hjemmeside: www.vichy.dk, på tlf. 80 20 06 07 eller e-mail: [email protected] eller besøge vores hjemmeside. I stedet for Liftactiv Peptide-C Ampuller kan vi anbefale Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C Serum, som opfylder lignende hudplejebehov. Produktet har en applikator, som er let at bruge.

OK

OK Cancel

Thank you

Close

Forstå din fedtede og urene hud og tag dig godt af den

Har du fedtet og uren hud, og er du i tvivl om, hvordan du bedst plejer den?

Der er mange faktorer, som vi ikke kan kontrollere, der påvirker vores huds velbefindende. For os der har fedtet og uren hud, kan faktorer som forurening, UV-stråling og hormonelle problemer give bumser, hudorme og tendens til akne. De omstændigheder kan vi ikke selv gøre noget ved. Derimod kan vi pleje vores hud hver dag og give den de bedst mulige forudsætninger for at modstå dem. I denne artikel kan du blive klogere på fedtet og uren hud og finde ud af, hvordan du bedst plejer den.

Derfor får du urenheder og hudorme

Alle kan opleve, at de ind i mellem har uren hud. Urenheder og hudorme kan opstå, når huden producerer en vis mængde olie, kaldet sebum, som tilstopper porerne. Sebum-produktionen kan variere fra person til person eller på grund af hormenelle forandringer, stress og UV-stråling.

Personer med fedtet hud producerer mere sebum og har dermed større tendens til at få bumser, hudorme og akne end mennesker med normal eller tør hud. Når sebum tilstopper porerne, samles urenheder, hudceller osv. inde i porerne.

Hvad du kan gøre ved fedtet og uren hud for at mindske urenheder og hudorme

Giv aldrig op, selvom du har problemhud! Gør i stedet hudpleje til en del af din daglige rutine og nyd hvordan, det føles (og ser ud!) at tage dig godt af din hud og pleje den efter dens behov.

Vichy’s serie, Normaderm, er udviklet til problemhud, og den NYE Normaderm Phytosolution Dobbelt-Korrigerende Daglig Pleje er problemløsende hudpleje til den fedtede og urene hud. Den gør din hudplejerutine til en enkelt og skøn oplevelse. Med den dobbeltvirkende effekt er cremen både effektiv mod lokale urenheder, synlige porer og hudorme og plejer samtidigt hele huden og forbedrer dens tekstur. Den udjævner hudtonen og giver fugt til fedtet og uren hud med tendens til akne.

Fedtet og uren hud har brug for fugt

Fedtet og uren hud har brug for fugt til trods for den almene opfattelse af, at det ikke er tilfældet. Men det skal være den rette slags fugt. Normaderm Phytosolution har dokumenteret effekt på fedtet og uren hud med tendens til akne.

Formularen indeholder flere ingredienser af naturlig oprindelse. Blandt andet hyaluronsyre og termalsk kildevand fra Vichy, som tilfører fugt til huden, salicylsyre, som eksfolierer huden og åbner porerne samt probiotisk bifidus, som styrker hudens barrierefunktion.

Sådan bruger du Normaderm Phytosolution

Normaderm-serien gør hudpleje til en skøn oplevelse takket være dens friske og behagelige konsistens. Produkterne føles lette på huden, absorberes hurtigt og efterlader fedtet hud med en ren, klar og frisk følelse, samtidig med at de giver en mat finish.

Det er ganske enkelt at bruge Normaderm Phytosolution. Start din daglige hudplejerutine med at rengøre huden med Normaderm Intensiv Rensegel, inden du påfører den Dobbelt-Korrigerende Daglig Pleje. Brug den morgen og aften for at give din fedtede og urene hud de bedste forudsætninger for at klare dagen og beholde sin glød. Hvis du føler ubehag, kan du nøjes med at bruge den én gang om dagen. Cremen tilfører fugt i op til 24 timer og giver hurtige og synlige resultater i forhold til at reducere urenheder og hudorme samt at styrke fedtet hud med tendens til akne. Du kan også tilføje Minéral 89 Booster til din rutine, hvis du vil have endnu mere fugt.

Husk at fugte, styrke og forny din fedtede og urene hud, hvis du vil reducere urenheder, synlige porer og hudorme og for at opnå en ren, klar og frisk følelse.

VICHY

Vores ikoniske produkter

go to top