OK

OK Cancel

Thank you

Close

Fugt din hud med Aqualia Thermal

Aqualia Products
Aqualia Products

Føles din hud stram, når vejret er lunt, blæsende eller koldt? Eller efter et langt varmt bad? Det er vigtigt at holde huden fugtet for at holde den glat, fast og frisk fra morgen til aften. Og i modsætning til tør hud, er udtørret hud en midlertidig tilstand, som kan behandles. Det kan dog være svært at overskue alle mulighederne. Er det en gel, en creme eller et serum, der passer bedst til dig – og er det ikke nok at drikke vand? Læs mere og find ud af, hvad du behøver, og hvordan Aqualia kan hjælpe din hud med at slukke tørsten.

Hvad er VICHY Aqualia?

Hvis fugtniveauet i din hud ikke er i balance, kan du opleve at skulle slås med stram og udtørret hud, som føles ubehagelig. Det gode er, at du kan gøre noget ved det – og VICHY Aqualia kan hjælpe. Aqualia Thermal er VICHYs serie af fugtgivende hudpleje med ansigtscremer, ansigtsserum og øjencreme. Aqualia Thermal er udviklet til at passe til alle hudtyper, også sensitiv hud, og serien giver din hud fugt, der holder i op til 48 timer. Seriens produkter er baseret på ingredienser af naturlig oprindelse, og hvilke produkter du skal vælge, afhænger af din hudtype og livsstil.

Basen

Den nye og forbedrede Aqualia Thermal Light Cream og Rich Cream er et godt udgangspunkt for at fugte huden. De fås i en light udgave til normal hud og en fed udgave til tør eller meget tør hud. Hvis du er i tvivl om din hudtype, så spørg på dit lokale apotek.


Ansigtscremerne virker på din udtørrede hud ved at genfugte den med en intens og langtidsvirkende daglig formula, inspireret af isotonisk genfugtning. Begge cremer består af vand, mineraler og olier – altså de ingredienser, som din hud mister, hvis den tørrer ud. 97% af ingredienserne er af naturlig oprindelse, og formulaerne indeholder også mineralsalte, naturligt udvundet hyaluronsyre og plantesukker mannose.


Rich-cremen har en cremet konsistens, som giver øjeblikkelig velvære og næring til huden. Light-cremen har en lettere konsistens og gør huden glat og blød i op til 48 timer.

Til kombineret hud

En nyhed i Aqualia Thermal-serien er gel-cremen. Den består af 97% naturlige ingredienser og er nøje formuleret til at fugte kombineret hud med friskheden fra en gel. Emulsionen får din hud til at føles frisk og fløjlsblød – og strålende af velvære. Et godt valg til kombineret hud!

Til atleter & dig, der er meget udendørs

Hvis du dagligt bruger meget tid udendørs – fx på arbejdspladsen, hjemme eller når du træner, vil Aqualia Thermal ansigtsserum være et godt supplement til Aqualia Thermal ansigtscreme for at holde huden fugtet og strålende. Både sol, vind og kulde kan have stor betydning for din fugtbalance, så du skal være godt forberedt fra morgenstunden. At drikke vand er ikke altid nok! Serummet supplerer ansigtscremen og trænger ind i huden endnu hurtigere pga. den lette konsistens. Den hjælper også med at styrke hudbarrieren, og det er nødvendigt for, at huden kan holde på fugten og mindske det trans-epidermale vandtab – det vand, du helt naturligt mister hver dag. Når du er ude, gælder det derfor om at holde på så meget vand, som du kan. Og det hjælper serummet dig med.

Den hurtige løsning

Hvis du en gang i mellem oplever voldsom udtørring, hvor din hud føles ubehagelig og stram, kan Quenching Mineral Mask være en god tilføjelse til Aqualia-serien, da den virker inden for 5 minutter. Det er også den perfekte maske til din sommer- eller vinterferie, hvor de meget høje eller lave temperaturer i høj grad kan påvirke huden.


Og hvis du en dag føler, at din fugtbalance pludselig er på vej ned, så er Minéral 89 boosteren et godt produkt at have med i lommen for en øjeblikkelig frisk følelse.


Glem ikke, at 8 glas vand om dagen (eller flere, hvis du er meget aktiv eller bare har det rigtig varmt) også er en god måde at undgå udtørring på.


Find din Aqualia her eller spørg hos dit apotek.


God fornøjelse fra VICHY

Tag:

Vores ikoniske produkter

Rehydrating Cream - Gel

Rehydrating Cream - Gel

Rehydrating Cream - Light

Rehydrating Cream - Light

( 86 kommentarer )

Rehydrating Cream - Rich

Rehydrating Cream - Rich

go to top