OK

OK Cancel

Thank you

Close

Gode hårdage med Vichy

Dercos - Get the most our of your hairDercos
Dercos

Måske tænker du, at VICHY kun har fokus på hudpleje, og at du må lede andre steder, hvis du vil have pleje til håret. Men du kan trygt blive hos os. VICHY teamet ved mere om, hvad der styrker og revitaliserer håret, end du tror. Så hvorfor ikke udnytte vores næsten 50 års erfaring – fra hårspids til tåspids?

Hvis dit hår behøver hjælp

Udtørret hår, fedtet hår, tyndt hår og hårtab kan ramme selv de bedste af os. De fleste accepterer deres hårkvalitet, som den er - men det er der ingen grund til. I de fleste tilfælde kan du opnå forbedringer med den rette behandling. Når du bliver ældre, gravid, lidt for stresset – eller lader generne gøre, hvad de er kodede til, kan din hårkvalitet ændre sig markant. Desuden kan stress og en ubalanceret livsstil samt eksterne faktorer som temperatur og forurening belaste både hår og hårbund.

Men der er masser af hjælp at hente fra VICHY Dercos. Ved at kombinere dermatologi og kosmetik, har vi udviklet en hårplejeserie med dokumenteret effekt – og i et bredt udvalg, så du finder de helt rette produkter til dine behov. Alt fra energigivende balsam med planteolie til eksfolierende anti-skælshampoo med abrikoskernepulver. Kombinationen af og 50 års dermatologisk forskning gør VICHY Dercos til en hårplejeserie specielt udviklet til dit hårs behov.

Når du vælger VICHY Dercos, giver du dit hår og hårbund dét, som det har brug for for at se sundt ud - og vi er sikre på, at du bliver imponeret over resultaterne.

Her får du et udvalg af vores mest populære produkter. Gå på opdagelse i hele Dercos-udvalget her.

Mere volumen? Prøv Dercos Densi-solution i 3 steps

Dercos Densi-solutions behandler både hårrødder og hårstrå. De innovative ingredienser styrker tyndt hår og giver det volumen. Densi-Solutions er en serie af 3 produkter: Volumenshampoo, Volumenbalsam samt Serum for volumen og fylde. Brug dem sammen i din hårplejerutine og få effekten af stærke ingredienser, der hjælper med at give dit hår fylde – fra hovedbund til hårspids. Det er tid til at gendanne din hårpragt!

Udforsk

Træt af skæl? Brug Micro Peel Anti-Skæl Scrub Shampoo

Er din hovedbund generet af fedtede og klæbende skæl, bør du prøve den nye Micro Peel Anti-Skæl Scrub Shampoo som skånsomt eksfolierer og beroliger hovedbunden og efterlader håret blødt og genopfrisket. Kosmetokliniske studier dokumenterer produktets effekt på selv de mest fedtede og klæbende skæl. Nyd et rent, skælfrit og smukt hår hver dag!


Udforsk

Trænger dit tørre hår til et boost? Sæt din lid til Dercos plejende shampoo og balsam

Tørt hår bliver nemmere ødelagt og slidt at se på. Har dit hår tendens til at udtørre, kan de fantastiske ingredienser i Dercos plejende og styrkende serie give dig intensiv næring og pleje. Produkterne indeholder blandt andet keratinkompleks og tre forskellige planteolier, der giver intens pleje og gør håret let at rede ud, uden at tynge. Dit hår bliver sundt og blankt at se på – og silkeblødt at røre ved.

Udforsk

Der findes et stort udvalg af Dercos produkter, som bare venter på at blive opdaget af dig. Find den løsning, der passer til dit hår – og tøv ikke med at spørge din lokale VICHY Dercos forhandler til råds.

Hav en fantastisk hårdag,
Kærlig hilsen VICHY

go to top