NEW  VI BRUGER COOKIES PÅ DENNE HJEMMESIDE  LÆS MERE HER.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

Vichy forpligter sig til at hemmeligholde de persondata, som du fremsender via denne formular. De personlige data, som indsamles via denne formular, behandles elektronisk af Vichy og har alene til formål at administrere din registrering og forbrugernes tilkendegivelser. I forbindelse med denne behandling accepterer jeg, at mine data overføres til datterselskaber uden for EU, som ikke alle råder over et passende beskyttelsesniveau med hensyn til datalovgivning og friheder.

Du har ret til at få adgang til, anmode om korrektion og sletning af de data, der vedrører dig. Du kan til enhver tid udnytte denne ret ved at sende en mail til  [email protected]

Du kan til enhver tid læse vores politik vedrørende beskyttelse af persondata samt vores ansvarsfraskrivelse.

OK

OKCancel

Thank you

Close
HUD OG FORURENING

HUD OG FORURENING

Der er mange faktorer, der påvirker hudens skønhed og kvalitet. I dag påvirkes huden i endnu højere grad end tidligere også af forurening. Det er ikke blot et rygte.

Hvad angår hudskader og aldring, er det nu bevist, at forurening har en negativ effekt på huden på langt sigt. Den ødelægger hudens ungdommelighed, beskadiger den hydrolipide film og øger dannelsen af rynker. Derfor er det blevet afgørende at beskytte huden mod skader fra forurening og tage eksperternes råd i betragtning hver eneste dag.

    go to top