OK

OK Cancel

Thank you

Close

Hvad er din huds alder? Find ud af hvilken anti-age-rutine, der passer til dig

LiftActiv
LiftActiv

Vi skal ændre vores hudplejerutine i takt med at tiden går. Når vi nærmer os de 35 år har mange af os et pakket liv, hvor vi skal jonglere med børn og job på samme tid, og glæder og sorger kan ses i vores ansigter. Derudover mindskes produktionen af kollagen i huden. Sammen forårsager disse faktorer, at vores hud viser synlige tegn på aldring – rynker titter frem, huden mister spændstighed, teksturen forandrer sig ligesom hudtonen. Stille, men sikkert, viser aldringstegnene sig.

De første tegn på aldring viser sig i vores ansigter. For nogen er tegnene svære at acceptere, for andre matcher deres ydre med hvordan, de føler sig indeni. Nogle kvinder accepterer, at deres hud forandrer sig, mens andre foretrækker at pleje den for at bremse aldringstegn og opretholde en ungdommelig glød lidt længere.

Hudens to stadier af aldring har forskellige behov
Anti-age-produkterne fra Vichy Liftactiv er både til hud, der viser begyndende tegn på aldring, og til hud med synlige rynker.

Liftactiv består nemlig af to serier, der passer til forskellige hudplejebehov, og hjælper med at bevare hudens fasthed og beskytte den mod aldringstegn. Begge serier er til aldrende hud, men mens Liftactiv Collagen Specialist er en avanceret anti-age-serie, der modvirker rynker, fine linjer, pigmentforandringer og forbedrer hudens tekstur, er Liftactiv Supreme en mere enkel anti-age-rutine med fokus på rynker, fylde og fasthed.

Udsæt aldringstegnene med Liftactiv Collagen Specialist
I 35-års-alderen begynder de første aldringstegn at vise sig på den fine hud i vores ansigt. De fleste kvinder i denne alder lever hektiske liv, og mange har derfor ikke tid til at prioritere at finde hudplejeprodukter, der passer til hudens skiftende behov. Derfor er det vigtigt for dem at kunne stole på, at hudplejeprodukterne fungerer, som de skal.

Her er Vichy Liftactiv Collagen Specialist-serien et godt valg. Produkterne har en effektiv anti-age-virkning, giver øjeblikkelige resultater på hud med begyndende rynker, og resultatet forbedres gradvist i løbet af 1-, 2-, 4- og 8-ugers anvendelse.

Serien består af tre produkter, der alle bør være en del af din daglige hudplejerutine.

Liftactiv Collagen Specialist er en avanceret og innovativ ansigtscreme, der booster fornyelsen af celler på hudens overflade og bekæmper aldringstegn som rynker og forandringer i hudtone og -tekstur. Den virker ved at kompensere for de synlige effekter af mindsket kollagen-produktion med aktive ingredienser som anti-age-peptider og Cg-vitamin. Fra første anvendelse forbedrer den hudens fasthed, og ved daglig brug vil der ske gradvise forbedringer i form af mindskede rynker, forbedret fasthed og reduktion af pigmentforandringer.

Hvis du opholder dig meget udendørs, eller på dage, hvor du ved, at du skal være det, kan du med fordel bruge Liftactiv Collagen Specialist SPF25 som dagcreme, for at hjælpe med at beskytte din hud mod UVA- og UVB-stråler, uden at gå på kompromis med din daglige hudplejerutine.

En meget effektiv tilføjelse til serien er de NYE Liftactiv Specialist Peptide-C Ampuller, der kommer i pakker af 10 eller 30 ampuller. Det er et innovativt ansigtsplejeprodukt, der kun består af ti ingredienser i en effektiv kombination, og reducerer både vandrette og lodrette rynker og forbedrer hudens fasthed. Påfør serummet før din daglige hudplejerutine ved at massere det ind i huden i ansigt, på halsen, dekolletaget, og øjenområdet (undgå øjenlåget). Allerede efter første anvendelse vil huden føles glattere, blødere og mere behagelig.

Plej din aldrende hud med Liftactiv Supreme
Dem af os over 40 år er sandsynligvis allerede fortrolige med rynkerne i vores ansigter. Måske har nogen af os haft dem et stykke tid, hvis vi ikke har gjort noget for at mindske dem. Og med tiden vil de blive større og flere, hvis vi ikke gør noget for at reducere dem.

Serien Liftactiv Supreme er til dem af os, der allerede har rynker og hud, der mangler fasthed, og som ønsker at passe på vores hud på den måde, den fortjener.

Som base i din daglige hudplejerutine skal du bruge Liftactiv Supreme til både normal/kombineret- og tør hud for at hjælpe med at mindske rynker og gøre huden fastere. Den udglatter huden, gør dine ansigtstræk mere fremtrædende, og får dig til at se friskere ud. Hvis du bruger den hver dag, vil du i løbet af en måned få færre synlige rynker.

For at give din hud ekstra pleje kan du begynde din daglige rutine med Liftactiv Supreme Serum 10, som er udviklet til at mindske aldringstegn ved at reducere rynker, forbedre glød og fasthed, og give huden en generel fornemmelse af friskhed. Serummet indeholder hyaluronsyre, der er kendt for at genopbygge hudens volumen, der naturligt forsvinder med alderen.

For at styrke din hud i løbet af natten, skal du bruge Liftactiv Supreme Night – en avanceret anti-age-creme, der vil forandre huden ved at efterlade den glattere, fastere og med mere glød. Cremen er testet, og har efter to ugers brug bevist effekt på synlige panderynker og området mellem og ved siden af øjnene. Efter en måned eller længere er den endnu mere effektiv.

Brug Liftactiv Supreme Eyes til den sarte hud omkring øjnene – fra brynet til de små rynker i øjenkrogen. Med ingredienser som rhamnose, koffein, adenosin, E-vitaminderivat og termalsk kildevand fra Vichy vil huden omkring dine øjne blive revitaliseret og fugtet.

Vichy har altså to Liftactiv-serier, der begge modvirker aldringstegn. Liftactiv Specialist er den mere avancerede, og er effektiv mod rynker, forbedrer hudtonen og -teksturen, mens den mere enkle serie Supreme fokuserer på rynker, fylde og fasthed.

Forhåbentlig er det nu nemmere for dig at finde den rette hudpleje til din hud.
VICHY

Vores ikoniske produkter

B3 Serum mod Pigmentpletter

B3 Serum mod Pigmentpletter

Nyhed

RETINOL SPECIALIST SERUM

RETINOL SPECIALIST SERUM

COLLAGEN SPECIALIST DAGCREME

COLLAGEN SPECIALIST DAGCREME

( 19 kommentarer )

go to top