OK

OK Cancel

Thank you

Close

HUDALDRINGSALGORITME UDVIKLET I
SAMARBEJDE MED DERMATOLOGER.

IDENTIFICER, HVAD DER ER VIGTIGST FOR DIN HUD, OG HVAD DER FREMSKYNDER HUDENS ALDRING FOR AT FINDE DEN RIGTIGE HUDPLEJEPROTOKOL TIL DIG.

Start nu

Scanner 7 tegn på aldring...

Skin ageing algorithm logo
Skin ageing algorithm background

IDÉALIA-serien vokser med populær kombucha anti-ageing til yngre hud

  
 

Kombucha er en helsetrend og et ord der går igen i medierne, uden de fleste af os endnu helt har fundet ud af hvad det er. Hvorfor pludselig alt den opmærksomhed om noget så mærkeligt som fermenteret sort te? Og hvordan kan det være VICHY har arbejdet med kombucha i årevis? leVICHYmag redaktionen stiller skarpt på kombuchaen og dens egenskaber.

Indrømmet – kombucha er ikke kærlighed ved første slurk. Den årtusinder år gamle asiatiske drik, er med sin let gærede smag og cideragtige perlende kulsyre det man kalder en ’tillært smag’.

Når vi på leVICHYmag redaktionen har begivet os ud i et smagsmarathon, for at finde en variant vi hver især kan lide, er det fordi listen over ernæringsmæssige fordele ved kombucha er alenlang. Kombucha siges at fremme alt fra fordøjelse til energiniveau, detox og vægttab. Vores entusiasme bliver heller ikke mindre af, at vi ved VICHY’s forskere i årevis har arbejdet med kombucha, for så er der helt sikkert noget om snakken.

Kort sagt er kombucha gæret  te. Det lyder måske mærkeligt at en gæret te skulle være så sundt. Men te, sukker og en kombuchasvamp, danner en symbiose af bakterie- og gærkulturer som frigiver et væld af vitaminer, enzymer og gavnlige probiotiske mikroorganismer. Alt dette er godt for fordøjelsen – men faktisk også for huden.

Hos VICHY har denne opdagelse været et perfekt match, da vi som bekendt er meget omhyggelige med at søge løsningerne i naturen. IDÉALIA er med indholdet af kombucha specielt udviklet til at bearbejde de allerførste ældningstegn, der for mange af os dukker op allerede i tyverne. Produkterne er nemme at bruge, og bør være en fast bestanddel af flere yngre kvinders daglige hudplejerutine.

Hudplejeserien indeholder lige nu følgende produkter:

  • IDÉALIA dagcreme til normal hud
  • IDÉALIA dagcreme til tør hud
  • IDÉALIA gele-creme
  • IDÉALIA serum
  • IDÉALIA natcreme
  • IDÉALIA eyes øjencreme
  • IDÉALIA BB-creme som findes I farverne light og medium

Og inden længe kommer der et nyt produkt til: IDÉALIA Nat-Peeling! En spændende nyhed vi meget snart kommer nærmere ind på. Vi har nemlig sat hele den nordiske leVICHYmag redaktion til at teste den. Så glæd dig til vores beauty talk om dette snart.

Som en lille ekstra bonus, har vi også forskønnet emballagen, der nu fremstår i en smuk dyb nuance af fuchsia på din hudplejehylde.

Vores ikoniske produkter

<span><span>Dagcreme til normal/kombineret hud</span></span>

Dagcreme til normal/kombineret hud

( 2 kommentarer )

Serum til alle hudtyper

Serum til alle hudtyper

( 8 kommentarer )

Natcreme

Natcreme

( 2 kommentarer )

go to top