NEW  VI BRUGER COOKIES PÅ DENNE HJEMMESIDE  LÆS MERE HER.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

Vichy forpligter sig til at hemmeligholde de persondata, som du fremsender via denne formular. De personlige data, som indsamles via denne formular, behandles elektronisk af Vichy og har alene til formål at administrere din registrering og forbrugernes tilkendegivelser. I forbindelse med denne behandling accepterer jeg, at mine data overføres til datterselskaber uden for EU, som ikke alle råder over et passende beskyttelsesniveau med hensyn til datalovgivning og friheder.

Du har ret til at få adgang til, anmode om korrektion og sletning af de data, der vedrører dig. Du kan til enhver tid udnytte denne ret ved at sende en mail til  [email protected]

Du kan til enhver tid læse vores politik vedrørende beskyttelse af persondata samt vores ansvarsfraskrivelse.

OK

OKCancel

Thank you

Close
KOMBINERET HUD

KOMBINERET HUD

Det er en modsætningsfyldt hudtype. Den kombinerede huds behov ændrer sig i takt med årstiderne og er endda forskellige i ansigtets områder.

Hvad har kombineret hud brug for for at blive smukkere hver dag? Hvilke ansigtsplejeprodukter er mest velegnede til kombineret hud? Findes der særlige konsistenser, der opfylder behovene for fugt og friskhed? Find svarene på disse spørgsmål (og dem, du bliver ved med at stille dig selv) i denne sektion, der har fokus på kombineret hud.

    go to top