OK

OK Cancel

Thank you

Close

SKINCONSULTAI

Ny analyse af hudens aldringstegn, 
udviklet i samarbejde med dermatologer,
drevet af kunstig intelligens.

Konsultér nu!
Skinconsult

Lad dine øjne smile for dig

Eyecare Guide

Aldrig har der været mere fokus på vores øjne end i disse corona-tider, når vi alle bærer mundbind, der dækker størstedelen af vores ansigter. Vi hilser på vores medmennesker med øjnene. Vores øjne er vores nye smil.

Lige akkurat nu er derfor det perfekte tidspunkt at begynde på en god øjenplejerutine. Sådan her tager du hånd om det mest udsatte område af din hud.

En øjenplejerutine for alle
Vi vil anbefale alle at bruge Minéral 89 Eyes – en parfumefri, vitaliserende øjenpleje, der gør underværker for den sensitive hud omkring øjnene, og giver et fyldigere og mere udhvilet udseende med en sund glød. Og hvem vil ikke gerne møde verden sådan?

Brug den som en del af din daglige rutine både morgen og aften, efter at du har renset huden fx med Pureté Thermale 3-i-1 Rensepleje, og inden du påfører øjencreme eller serum. Forsæt ved at påføre din dag- eller natcreme (afhængigt af tidspunktet). Og afslut din morgenrutine med en god solbeskyttelse – for eksempel fra Capital Soleil.

Øjenpleje til alderen 20-25 år
Aqualia Thermal Awakening Eye Balm hydrerer øjenområdet, giver et mere friskt udseende og giver huden et fugt-boost. Den ikke-fedtede konsistens har en umiddelbar matterende effekt på huden, og efterlader den med en behagelig følelse.

Øjenpleje til dig, der er 25-30 år
Den sensitive hud omkring øjnene udsættes for forskelligt vejr og livsstile – begge dele noget, der med tidens løb vil vise sig som de første tegn på aldring. Med sin friske og silkebløde konsistens er Slow Âge Eyes den pleje din hud har brug for. Den fugter huden og hjælper med at lysne øjenområdet og reducere de fine linjer omkring øjnene.

Øjenpleje til dig, der er 30-50 år
På dette tidspunkt i livet har mange af os travle liv og måske ikke så meget tid til vores hudpleje. Så den skal være hurtig og effektiv. Liftactiv Supreme Eyes er en anti-age-øjencreme, der reducerer fine linjer og rynker med et synligt resultat efter en måneds brug. Sammen med Liftactiv Supreme 10 Eyes & Lashes vil huden få mere glød og et mere åbent og ungdommeligt udseende. Og som bonus? Serummet giver også en følelse af stærkere og mere smidige vipper.

Øjenpleje til dig, der er 50-60 år
I denne alder kan vi begynde at opleve tab af elasticitet og fylde i huden omkring øjnene og læberne. Den dobbeltvirkende, friske og nærende creme Neovadiol Eyes & Lips Contours giver tydeligere konturer og får huden omkring øjne og læber til at føles glattere og mere smidig.

Øjenpleje til dig, der er 60+ år
Efter overgangsalderen får huden nye behov for fugt og pleje. Neovadiol Rose Platinum Eyes er en vitaliserende øjencreme, der reducerer poser under øjenene samt fine linjer omkring øjnene for os, der har passeret overgangsalderen. Takket være calcium, der revitaliserer huden omkring øjnene og koffein, der modvirker poser under øjnene, gendannes hudens rosa glød og giver dig en mere udhvilet fremtoning.

Lad dine øjne stråle og smile til verden.

VICHY

Vores ikoniske produkter

 • Minéral 89 Eyes
 • Awakening Øjencreme
 • Øjencreme mod aldringstegn under udvikling
 • Avanceret opstrammende antiage-øjencreme
 • Serum 10 Øjen- og vippeserum
 • Mest læste

  Skin cure - burde du gøre det?

  EKSPERTERNES SVAR

  Skin cure - burde du gøre det?

  Vækkeuret ringer, og dagens første lys i dansende
  nuancer af lysegrå falder ind af soveværelsevinduet
  for at lade dig vide, at en ny dag er på vej.
  Da du springer ud af sengen og begiver dig mod
  garderoben for at vælge dagens outfit er du allerede
  lysvågen, for igen i dag er to-do listen lang.

  læs artiklen

  go to top