OK

OK Cancel

Thank you

Close

Masken på og start på ny!

Føler du dig af og til stresset eller udmattet? Udsætter du huden for forurening? For sollys? For skiftende temperaturer? Hvis du kan svare ja til ét af disse spørgsmål – og hvem kan ikke det?! – så higer din hud sikkert efter en maske.

Rens, dulm, genopfrisk, hydrér, forskøn. En maske er den perfekte ansigtsforkælelse – og vi har en til praktisk talt alle behov. Læs videre, så giver vi en ordentlig introduktion til vores udvalg og hjælper dig med at finde den bedste ansigtsmaske til din hudtype.

Alle gode hudplejerutiner har et sidekick

En maske skal ikke erstatte din daglige hudplejerutine – den er en ekstra dosis hudplejekærlighed, som kan understøtte og forstærke effekterne af din rutine eller afhjælpe pludselige behov for fugt, fornyet energi, dybderens og meget mere. Vi anbefaler, at du giver dig selv 5 minutter maskeforkælelse 1-2 gange om ugen. Din hud vil takke dig for det!

Find din favorit!

Hvilken maske skal forkæle dig og din hud? Hos Vichy har vi en række forskellige masker, der alle har hver sit fokusområde og tjener forskellige hudplejebehov. Udforsk dem her, og find din nye favorit til lidt afslappende mig-tid.

NYHED!

Rensende Kulmaske
Giv din hud en dybderens og slip af med forureningspartikler, snavs og urenheder. Efter kun 5 minutter med denne maske, kan du nyde et rent og sundt look med færre tilstoppede porer. Ved fortsat brug vil din hud komme til at se mere jævn og frisk ud. Indeholder kul og naturligt udvundet kaolinler.

NYHED!

Beroligende Aloe Vera-maske
En beroligende og genopfriskende ansigtsmaske til tør hud, som minimerer den stramme fornemmelse, som kommer af dehydrering. Indeholder beroligende aloe vera og lakridsrodsekstrakt. Ved fortsat brug vil du opleve, at din hud føles mere hydreret, genopfrisket og lindret.

Glødgivende Peel-maske
Denne peelingmaske er til dig med træt hud og en ujævn hudtone. Cg-vitaminet giver glød tilbage til kedelig og trist hud, mens AHA frugtsyre og pimpsten sikrer en mild peeling, der fjerner døde hudceller.

Porerensende Lermaske
Denne ansigtmaske til fedtet hud er ideel, hvis du har tendens til tilstoppede porer eller hudorme. Den består af to ultrafine lermineraler designet til at fjerne overskydende talg og urenheder. Nyd en ren, klar og mat hud med færre synlige porer.

Opfriskende og fugtgivende Mineralmaske
Fortæller din hud dig, at den er tørstig? Denne opfriskende ansigtsmaske består blandt andet af B3-vitamin, som øjeblikkeligt aflaster dehydreret hud. Oplev den lindrende, strålende og friske fornemmelse. Indeholder B3-vitamin/Niacinamid som beroliger irriteret hud.

Udforsk maskerne
Multi-mask dig hele vejen til en lykkelig hud!
Kan du ikke vælge en favorit? Måske er det fordi, du slet ikke skal vælge. Huden i ansigtet kan nemlig inddeles i forskellige zoner med forskellige hudplejebehov. Tilstoppede porer dukker typisk op på næsen; tør hud eller manglende glæd er ofte mest udtalt på kinder eller pande. Byg din egen personlig multi-maske ud af vores udvalg, og nyd godt af endnu flere plejende fordele!

VICHY

Vores ikoniske produkter

Beroligende Aloe Vera-maske<br />

Beroligende Aloe Vera-maske

( 1 kommentarer )

Fugtgivende Maske

Fugtgivende Maske

Glødgivende Peeling Maske

Glødgivende Peeling Maske

( 1 kommentarer )

Porerensende Lermaske

Porerensende Lermaske

Rensende Kulmaske

Rensende Kulmaske

go to top