OK

OK Cancel

Thank you

Close

Minéral 89 inspireret af Paris - når din hudpleje ER din makeup

Fejlfri hud, rodet hår på den helt rigtige ”Je ne sais quoi” måde og røde læber. Franske kvinder er kendte for deres naturlige skønhed og underspillede chicness, men hvad ER hemmeligheden egentlig bag den franske skønhed, og kan man gøre dem kunsten efter? Svaret er ja, og et godt sted at starte er med din hudpleje.

Oftest bruger de franske kvinder sparsom eller slet intet make-up, og derfor er det ekstra vigtigt at have en hud med en sund glød og en base der er i orden. Det betyder dog ikke, at der er tomt på de parisiske badeværelseshylder. Tværtimod. Hudpleje er en central del af fransk skønhed, og noget franske kvinder gør meget ud af. Derfor vil du også finde et væld af cremer, rensevand og serum på deres badeværelser. Kvaliteten er ikke et sted, den franske kvinde er villig til at gå på kompromis, og derfor sværger hun til gode franske mærker, man kan købe på apoteket. Din hudpleje ER din make-up.

VICHY's seneste skud på stammen er et helt nyt produkt, som gør det nemmere end nogensinde at få smuk hud the French way, nemlig vores Minéral 89 Skin Booster, som styrker huden og beskytter mod forureningspartikler. Med sin lette og geleagtige konsistens fremmer Mineral 89 hudens naturlige fyldighed og giver en sund glød, og med kun 11 ingredienser er den god til selv den mest sensitive hud. Hemmeligheden bag det daglige boost er den unikke kombination af VICHYs mineraliserende termalske kildevand og hyaluronsyre. Vent, stod der lige vand? tænker du måske. Men lad dig ikke narre. Brugen af Vichy's termalske kildevand i vores hudpleje går, som du måske har læst andre steder her på leVICHYmag, tilbage til 1931, og med god grund. Det helt særlige vulkanvand fra Auvergne har en dokumenteret gavnlig effekt som mange franske kvinder kender til, da det er rigt på intet mindre end 15 mineraler som f.eks. silicium og jern, der på en naturlig og nænsom måde booster huden. Det høje indhold af mineraler hjælper med at balancere pH-værdien i huden, som styrker og fremskynder fornyelse af huden, så den får en blød og funklende overflade, der er en parisienne værdig. Den anden hovedingrediens, hyaluronsyre, er en effektiv fugtbinder, der sikrer, at din hud er fugtet og smuk hele dagen. Og fugtet hud er som oftest smuk hud.  

Men hvordan bruger man den så? Minéral 89 skin booster er et simpelt step, som din hud vil elske dig for, og den kan bruges både morgen og aften. Start med at rense din hud, hvorefter boosteren påføres på ansigt (også omkring øjne og på læberne) og hals. På grund af den lette geleagtige konsistens trænger den hurtigt ind i huden, som nu er klar til serum og creme efter dine behov. Et voila! Smuk hud the French way.

Minéral 89 er netop lanceret, og du kan finde den på dit nærmeste apotek. Da den passer perfekt til vores nordiske skønhedsvaner og klima, vil redaktionen på leVICHYmag inden længe teste Minéral 89. Følg med på LeVICHYmag.

go to top