OK

OK Cancel

Thank you

Close

Multi Masking - når 3 er bedre end 1

Multi masking er på alles læber. Men hvad er det egentlig, og bør du gøre det til en del af din skønhedsrutine? Vi kigger på denne nye spændende trend der tager udgangspunkt i din huds individuelle behov.

Ligesom dine makeup-produkter, bruger du heller ikke ét produkt til alt. Det samme bør faktisk gælde for din hudpleje. Vi har alle områder af ansigtet som har varierende behov for fugt og pleje, og kunsten er at sammensætte en maske der passer individuelt til netop dig. Måske har du tilstoppede porer på din næse, det kan også være at du har brug for ekstra fugt på kinderne eller din pande mangler glød og trænger til en peel.

Trude, Rika og Emilie fra leVICHYmag-redaktionen præsenterer dig hermed for hver vores personlige multi masking rutiner med 3 helt nye masker fra VICHY. Med udgangspunkt i specielt ler, vand og vulkansten, har VICHY sammensat kombinationer af ansigtsmasker der giver nye fantastiske resultater. Også hvis du hører til dem der har sensitiv hud.

VICHY Pore Purifying Clay Mask

Denne maske indeholder to slags hvid ler (Kaolin + Bentonit), kombineret med Vichy’s termalske vand. Masken absorberer urenheder og overskydende talg fra huden, samtidig med at den får porerne til at synes mindre synlige. Den indeholder også Aloe Vera ekstrakt, som smidiggør og fugter huden. Masken er designet specielt til kombineret/fedtet hud med tendens til tilstoppede porer. Brug den 1-2 gange om ugen.  Lad den virke i 5-10 minutter og rens derefter af.

VICHY Quenching Mineral Mask

Denne maske indeholder  fugtgivende glycerin, som giver huden en øjeblikkelig tilførsel af fugt. Vitamin B3 virker beroligende på huden mens VICHY termalsk kildevand balancerer og fornyer den.. Forfriskende Menthoxypropanediol, giver en opfriskende effekt og jasminvand, bambus og grøn te giver masken en delikat blid duft. Masken kan bruges to til tre gange om ugen, ved at påføre gelen på ren hud. Lad den  sidde i fem minutter, før du masserer overskydende gel ind i huden. Lidt efter føles huden gennemfugtet og hydreret. Masken er specielt designet til tør, fugtfattig og følsom hud.

VICHY Double Glow Peel Mask

Denne peel maske arbejder med to slags peeling, kaldet dobbelt-peel action (mekanisk  og kemisk). Den ene del af dobbelt-peel action består af den kemiske proces, som skabes af frugtsyren AHA [ALPHA-hydroxy syrer]. Ved at fjerne døde hudceller, udjævner den hudtonen og genskaber glød til træt og trist hud. Den mekaniske peel, skabes via det tilførte vulkanstøv, som blidt eksfolierer huden, når den masseres i cirkulære bevægelser. Masken kan bruges 1-2 gange om ugen. Lad den sidde i 5 minutter, inden du afslutter med at massere ansigtet og skylle masken af.

Emilies multi masking rutine
Jeg har sensitiv hud og har derfor været varsom med at kaste mig ud i brugen af ansigtsmasker. Derfor var jeg meget begejstret da jeg fandt ud af de ny VICHY masker netop kan anvendes til sensitiv hud. Omkring min hage kan jeg godt have tendens til tilstoppede porer, derfor bruger jeg Pore Purifying Clay Mask i dette område. Efter den er påført, tørrer den op og det føles bogstavelig talt som om alle urenheder trækkes ud. Mine kinder og næse har tendens til at blive tørre - især om vinteren. Her bruger jeg Quenching Mineral Mask, som virkelig føles dejlig på huden. Den både køler og fugter huden intensivt. I panden bruger jeg Double Glow Peel Mask, som jeg masserer blidt ind i huden. Man kan mærke de aktive ingredienser fra AHA frugtsyren, som jeg først var lidt nervøs for, men som jeg siden fandt ud af min hud reagerede fint på. Hele herligheden lader jeg side i 5 minutter, inden jeg skylder maskerne af. Og resultatet er altid godt! Porerne på min hage ser mindre og renere ud. Mine kinder og især min næse, som har tendens til at skalle, ser begge gennemfugtet og friske ud. Samtidig har min pande fået en fin glød, som jeg synes får mig til at se mere udhvilet ud.

Rikas multi masking rutine
Jeg elsker ansigtsmasker, men får ofte ikke brugt dem hvis de skal sidde lang tid - det har jeg simpelthen ikke tålmodighed til. Derfor var jeg super spændt på at prøve de nye masker. De virker nemlig allerede efter blot 5 minutter, hvilket er perfekt mens man ordner andre skønhedsrutiner i badet. Jeg har tidligere døjet med uren hud og selvom den er blevet pæn i dag, kan jeg stadig have tendens til en skinnede T-zone. Derfor bruger jeg Pore Purifying Clay Mask, på næsen og i panden. Denne maske har en lidt tykkere konsistens end de to andre. Den er nem at bruge og føles utrolig beroligende på huden. Den renser mine porer og nærmest matterer huden, uden at efterlade den tør. Jeg bruger Double Glow Peel Mask på mine kinder, som trænger til lidt ekstra glød, mens den nederste del af mit ansigt og hage har brug for fugt med Quenching Mineral Mask. Jeg er super glad for resultatet og min hud har virkelig fået et boost.

Trudes multi masking rutine
Jeg er altid på jagt efter nye skønhedsprodukter til at forbedre og pleje min hud. Jeg er vild med multi-masking konceptet! Jeg synes den skandinaviske kulde er hård mod min hud. Den bliver hurtig tør og mister sin glød. Derfor bruger jeg Quenching Mineral Mask i panden, da jeg hurtig bliver tør der. Den kølende fornemmelse masken giver er behagelig og fugten trænger effektivt ind i huden. Mine kindben vil jeg typisk gerne give lidt ekstra glød. Derfor bruger jeg Double Glow Peel Mask, som frembringer den "glow" vi alle gerne vil udstråle. Mine kinder har også brug for ekstra fugt og der påfører jeg også Quenching Mineral Mask. Jeg vil gerne rense mine porer ved hagen og næsefløjene, så der bruger jeg Pore Purifying Clay Mask. Mens den tørrer kan man mærke at leret i masken, trækker alle urenheder ud. Resultat er at selv vintertræt hud hurtigt ser opfrisket og strålende ud!. Hvorfor jeg ikke har prøvet multi masking noget før, forstår jeg ikke. Det har faktisk tilført noget helt nyt til min skønhedsrutine, som jeg er blevet rigtig glad for.

Vores ikoniske produkter

Fugtgivende Maske

Fugtgivende Maske

Glødgivende Peeling Maske

Glødgivende Peeling Maske

( 1 kommentarer )

Porerensende Lermaske

Porerensende Lermaske

go to top