OK

OK Cancel

Thank you

Close

Nyd solen og forbliv beskyttet

Sun
Sun


Solen gør os gladere, og vi føler os mere attraktive med en skøn sommerglød. Vi har brug for solens lys for at trives, og den har mange gode egenskaber - men desværre også UV-stråler. Vi giver dig klar besked omkring UV-stråler og andre miljøfaktorer, der påvirker din hud samt tips til solbeskyttelse. Så, slap af og forkæl dig selv i solen - du fortjener det.

Vidste du?


Tidlige aldringstegn

Vi bliver ældre hver dag – det er uundgåeligt. Men du skal have lov til at ældes i et naturligt tempo, og ikke tillade at solens UV-stråler gør din hud ældre før tid. Solskader er en af de mest almindelige årsager, når det kommer til tidlig aldring – faktisk er overeksponering af UV-stråler ansvarlig for 80% af synlig aldring.

Beskyttelse

Koden til at forblive beskyttet mod solen staves SPF – for ”Sun Protection Factor” (Solbeskyttelsesfaktor). Ikke kun om sommeren, men året rundt. Du behøver ikke nødvendigvis at tilføje solcreme til din daglige rutine. Du kan spare tid ved at vælge dagcremer, der allerede indeholder SPF, bare du husker, at lange solskinsdage bør nydes med ekstra solcreme.
Se VICHY Capital Soleil dagcremer med SPF her
Se VICHY Idéal Soleil 3-i-1 Anti-Dark Spots her
Se alle VICHY Capital Soleil produkter her

SPF 20, 30 eller 50+?

Det kan være et svært regnestykke at vælge den rigtige solfaktor. SPF-tallet har intet at gøre med det antal timer, du planlægger at tilbringe i solen, for dine omgivelser kan i høj grad påvirke effekten af solfaktoren. Er du i tvivl om, hvilken solfaktor, du skal vælge, så vælg et niveau højere – eller spørg på apoteket. Vælg produkter, der beskytter mod både UVA- og UVB-stråler og husk at ydre faktorer såsom vand og sved kan reducere effekten af din solbeskyttelse. Kontakt med sand, kan også påvirke effektiviteten. Hvis du planlægger en dag ved stranden, så kig efter solbeskyttelsesprodukter med sand-resistent formel som fx VICHY´s Beach Protect Multi-Protection Milk SPF 30 og 50 og Anti Sand Kids Mist SPF 50+ til dine børn.

Du kan udforske hele VICHY Capital Soleil-serien her. Vi har beskyttelse til alle hudtyper og alle behov. Solbeskyttelse hører både til feriedage og hverdage, så forbered og plej din hud - hver dag.

Varme hilsner fra VICHY

På ferien og til hverdag

  • Vælg den rigtige solfaktor
  • Sand, vind og vand kan reducere effekten af din solbeskyttelse
  • Tillad dig selv at nyde solen, men husk at beskytte dig

Vores ikoniske produkter

Fugtgivende Ansigtssolcreme SPF 50+<br />

Fugtgivende Ansigtssolcreme SPF 50+

Matterende Dry Touch Ansigtssolcreme SPF 30

Matterende Dry Touch Ansigtssolcreme SPF 30

( 1 kommentarer )

Hydrating Protective Water SPF 30

Hydrating Protective Water SPF 30

go to top