OK

OK Cancel

Thank you

Close

Opbyg en enkel hudplejerutine, før du fylder 30

Livet i 20'erne er fyldt med muligheder og fristelser. Måske bruger du din tid på alt fra storby-clubbing, film-binging og udmattende træning til eksotiske rejser og intensive studier? Netop fordi du har gang i en masse aktiviteter, er det ekstra vigtigt, at du passer godt på din hud, så den bevarer sin naturlige glød og friske look. 

Hvis du vil bevare et friskt udseende, men stadig ikke har fået etableret en hudplejerutine, så er netop nu det rigtige tidspunkt. Men hvordan skaber du en rutine, der er effektiv, men også enkel? Svaret er, boost den!

Et fugtboost? Hvad er meningen?

Fugt er afgørende for, om huden fungerer som den skal og har det godt – en hud som er opfrisket, hydreret og har en sund glød. En hudbooster er ikke et produkt, der bruges alene. Den er designet til at booste din daglige rutine, mens den lader dine andre hudplejeprodukter udføre deres opgave.

MINÉRAL 89 er den første hudbooster fra VICHY. Det er din huds daglige dosis opfriskning, glød og fugt, som vil hjælpe dig til at opnå den perfekte hud, du ønsker. Den indeholder hyaluronsyre og intet mindre end 89 % VICHY termalsk kildevand, som er beriget med 15 mineraler, som får din hud til at føles glattere umiddelbart efter brug og gennemfugtet. Den er velegnet til alle hudtyper og kan endda bruges rundt om de sarte øjenomgivelser og læberne. Du kan anvende den, hvis du har sart hud, og den er ideel, hvis du har tør hud. Den har en let, hurtig indtrængende gelékonsistens og indeholder ingen parfume.

En booster. Forstået. Men hvordan bruger jeg den?

Hvis du vil bevare en sund glød, har din hud brug for en daglig rensning efterfulgt af en hudbooster. Hvis du anvender MINÉRAL 89 Booster, behøver du kun ét til to pump, som du påfører blidt på huden, før du påfører din ansigtscreme, som kan være en dagcreme eller både en serum og en dagcreme. MINÉRAL 89 er også god under din solcreme, da den er let og trænger hurtigt ind i huden.

Boost både dit naturlige og dit makeup-look

Uanset om du foretrækker et naturligt no-makeup-look eller kan lide lidt ekstra farver på paletten af og til, har du måske oplevet, hvordan din makeup ser forskellig ud på fugtet og tør hud. En hud, der ikke har fugt nok, føles stram, ubehagelig og mindre glat, og det vil gøre din makeup mere ujævn. MINÉRAL 89 Booster kan bruges til at forberede din hud, før du påfører din base som f.eks. foundation og concealer. Den vil hjælpe dig til at få en mere jævn dækning, og du behøver ikke at bekymre dig om, at din makeup hurtigt tørrer ud, fordi boosteren er med til at holde på fugten hele dagen. Husk at rense al din makeup af inden sengetid og påfør din hudbooster endnu en gang – så vil du vågne op med en hud, der er klar til en ny dag og ny makeup – eller måske synes du endda, at du ikke behøver makeup?

Anbefalinger til din hudplejerutine

Udover et dagligt boost MINÉRAL 89 efter rensning, anbefaler vi følgende produkter til din komplette hudplejerutine.

Før MINÉRAL 89 Booster:
0. Pureté Thermale 3-in-1 Step Cleanser
En rensemælk, der samtidig er en skintonic og en øjenmakeupfjerner. Effektiv og alligevel enkel at anvende morgen og aften, da den ikke skal vaskes af. Nyd den cremede konsistens, der egner sig til alle hudtyper – selv sensitiv hud.

Efter MINÉRAL 89 Booster:
2. Aqualia Thermal Face Serum
Med 97 % ingredienser af naturlig oprindelse, er dette en serum, som styrker din hud, er effektivt i 48 timer og giver din hud optimal fugt hver dag.

3. Aqualia Thermal Light Cream
Giver en opfrisket, strålende og fugtet hud og hjælper til at beskytte mod forureningspartikler. Nyd den forbedrede hydrering uanset omgivelserne. Aqualia Cream findes også i en udgave til tør hud.


Du kan udforske hele udvalget af VICHY-produkter her, hvor du også finder en løsning til alle hudplejebehov.

Her er din nye hudplejerutine.

VICHY

Vores ikoniske produkter

Rehydrating Cream - Light

Rehydrating Cream - Light

( 86 kommentarer )

go to top