NEW  VI BRUGER COOKIES PÅ DENNE HJEMMESIDE  LÆS MERE HER.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

Vichy forpligter sig til at hemmeligholde de persondata, som du fremsender via denne formular. De personlige data, som indsamles via denne formular, behandles elektronisk af Vichy og har alene til formål at administrere din registrering og forbrugernes tilkendegivelser. I forbindelse med denne behandling accepterer jeg, at mine data overføres til datterselskaber uden for EU, som ikke alle råder over et passende beskyttelsesniveau med hensyn til datalovgivning og friheder.

Du har ret til at få adgang til, anmode om korrektion og sletning af de data, der vedrører dig. Du kan til enhver tid udnytte denne ret ved at sende en mail til  [email protected]

Du kan til enhver tid læse vores politik vedrørende beskyttelse af persondata samt vores ansvarsfraskrivelse.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Pro-age eller anti-age. Hvad er forskellen?

 • favoris
Pro-age eller anti-age. Hvad er forskellen?
Pro-age

Det er dit smil, din udstråling og dine særtræk, der gør dig smuk. Uanset din alder. Det synes vi i hvert fald hos VICHY. Og fordi vi synes det, elsker vi konceptet ’Pro-age’.

Det betyder, at vi arbejder for at skabe de bedste betingelser for en smuk hud, som ser sund ud, på alle livstadier i stedet for at jagte evig ungdom. Naturlig aldring er smuk – og kan desuden ikke stoppes. Men det er ikke er tilfældigt, hvorfor og hvornår aldringstegnene rammer. Og derfor kan vi være med til at bestemme tempoet.

Pro-age vs. anti-age

I 1980’erne opstod udtrykket anti-age, og ældning har længe haft en negativ klang, når det gælder udseende. Især blandt kvinder. Hos VICHY elsker vi at være "pro", når det gælder dig og din krop. For vi ser skønhed i alle aldre og hjælper kvinder med at ældes med ynde – i et tempo, hvor de selv kan følge med. For vi synes, at stærk hud med en sund glød er smukkere end evig ungdom.

Den smukkeste aldring kommer indefra

Alle bliver ældre, det er naturens gang. Undersøgelser har dog dokumenteret, at mere end 80 % af hudens synlige alderstegn skyldes miljø og ydre faktorer*. Og urban ageing, som det også kaldes, dækker ikke blot UV-strålinger og rygning, men også den generelle hverdagsstress og luftforening.

Sæt farten ned

Beskytter du dig mod disse faktorer, giver du din hud de bedste forudsætninger for at bevare sin skønhed og ældes med ynde. På baggrund af 9 års forskning har vi udviklet Slow Âge-serien inspireret af ingredienser fra naturen, som hjælper dig med at beskytte din hud mod netop de ydre faktorer.

Om dagen hjælper SLOW ÂGE dagcremer med UVA- og UVB-beskyttelse og antioxidant formuleringer med at sænke forekomsten af alderstegn. De beskytter huden og hjælper med at forbedre en ujævn hudtone og give glød. Om natten hjælper den nye SLOW ÂGE night (natcreme og maske) huden til at restituere og gør den klar til næste dag.

Tag din alder med et smil

Vi håber, at du sammen med os vil stå ved dine linjer og tage både dem og din alder med et smukt smil. Imens kan Slow Âge beskytte din hud og sætte farten lidt ned, så det kun er dine oplevelser og ikke dine omgivelser, der gør dig ældre. Læs mere om Slow Âge og find inspiration til, hvilke produkter der passer til din hud og dit liv.


* Videnskabelige studier af effekten af UV (Flament et al. 2013), forurening (Vierkötter et al. 2010) , stress (Hosoi 2011) og evolutionen af aldringstegn.


Se hele udvalget af Slow Âge serien


Ha' en skøn dag, Vichy

Vores ikoniske produkt

 • 24767Slow Âge Night (Natcreme og maske)00NewSLOW ÂGEFACE CAREAnsigtsmaskeAnti age-pleje

  Nyhed

  Slow Âge Night (Natcreme og maske)
 • 21011Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)
  4.37SLOW ÂGEFACE CAREDagcremeAnti age-pleje
  DBA 2017
  Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)
 • 23083Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)00SLOW ÂGEFACE CAREDagcreme
  Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)
 • 23084Øjencreme mod aldringstegn under udvikling00SLOW ÂGEFACE CAREØjencreme
  Øjencreme mod aldringstegn under udvikling
 • Mest læste

  Skin cure - burde du gøre det?

  EKSPERTERNES SVAR

  Skin cure - burde du gøre det?

  Vækkeuret ringer, og dagens første lys i dansende
  nuancer af lysegrå falder ind af soveværelsevinduet
  for at lade dig vide, at en ny dag er på vej.
  Da du springer ud af sengen og begiver dig mod
  garderoben for at vælge dagens outfit er du allerede
  lysvågen, for igen i dag er to-do listen lang.

  læs artiklen

  go to top