OK

OK Cancel

Thank you

Close

Pro-age eller anti-age. Hvad er forskellen?

Pro-age eller anti-age. Hvad er forskellen?Pro-age
Pro-age

Det er dit smil, din udstråling og dine særtræk, der gør dig smuk. Uanset din alder. Det synes vi i hvert fald hos VICHY. Og fordi vi synes det, elsker vi konceptet ’Pro-age’.

Det betyder, at vi arbejder for at skabe de bedste betingelser for en smuk hud, som ser sund ud, på alle livstadier i stedet for at jagte evig ungdom. Naturlig aldring er smuk – og kan desuden ikke stoppes. Men det er ikke er tilfældigt, hvorfor og hvornår aldringstegnene rammer. Og derfor kan vi være med til at bestemme tempoet.

Pro-age vs. anti-age

I 1980’erne opstod udtrykket anti-age, og ældning har længe haft en negativ klang, når det gælder udseende. Især blandt kvinder. Hos VICHY elsker vi at være "pro", når det gælder dig og din krop. For vi ser skønhed i alle aldre og hjælper kvinder med at ældes med ynde – i et tempo, hvor de selv kan følge med. For vi synes, at stærk hud med en sund glød er smukkere end evig ungdom.

Den smukkeste aldring kommer indefra

Alle bliver ældre, det er naturens gang. Undersøgelser har dog dokumenteret, at mere end 80 % af hudens synlige alderstegn skyldes miljø og ydre faktorer*. Og urban ageing, som det også kaldes, dækker ikke blot UV-strålinger og rygning, men også den generelle hverdagsstress og luftforening.

Sæt farten ned

Beskytter du dig mod disse faktorer, giver du din hud de bedste forudsætninger for at bevare sin skønhed og ældes med ynde. På baggrund af 9 års forskning har vi udviklet Slow Âge-serien inspireret af ingredienser fra naturen, som hjælper dig med at beskytte din hud mod netop de ydre faktorer.

Om dagen hjælper SLOW ÂGE dagcremer med UVA- og UVB-beskyttelse og antioxidant formuleringer med at sænke forekomsten af alderstegn. De beskytter huden og hjælper med at forbedre en ujævn hudtone og give glød. Om natten hjælper den nye SLOW ÂGE night (natcreme og maske) huden til at restituere og gør den klar til næste dag.

Tag din alder med et smil

Vi håber, at du sammen med os vil stå ved dine linjer og tage både dem og din alder med et smukt smil. Imens kan Slow Âge beskytte din hud og sætte farten lidt ned, så det kun er dine oplevelser og ikke dine omgivelser, der gør dig ældre. Læs mere om Slow Âge og find inspiration til, hvilke produkter der passer til din hud og dit liv.


* Videnskabelige studier af effekten af UV (Flament et al. 2013), forurening (Vierkötter et al. 2010) , stress (Hosoi 2011) og evolutionen af aldringstegn.


Se hele udvalget af Slow Âge serien


Ha' en skøn dag, Vichy

Vores ikoniske produkter

Slow Âge Night (Natcreme og maske)

Slow Âge Night (Natcreme og maske)

( 119 kommentarer )

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)<br />

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

<span><span>Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)</span></span>

Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)

<span>Øjencreme </span><span>mod </span><span>aldringstegn under </span><span>udvikling</span>

Øjencreme mod aldringstegn under udvikling

go to top