OK

OK Cancel

Thank you

Close

Redaktionen tester: Idéalia Nat Peeling

Hvad hvis du allerede én nat kunne vågne op med en synligt bedre glød? Hører du til dem der er gået en bue udenom peeling fordi det lyder for voldsomt, tidskrævende eller svært, så følg med her. Hele redaktionen har nemlig testet VICHY’s nye nat peeling som både kan bruges til almindelig og sart hud, og deler her vores oplevelser med dig.

Hvordan virker Idéalia Nat Peeling?

VICHY Idéalia Nat Peeling er udviklet til at opbygge en smuk og strålende glød, mens du sover. Som du måske ved findes der to former for peeling

  • En mekanisk peeling, hvor døde hudceller fjernes med en slibende ingrediens, som fx granulater eller frugtkerner.
  • En kemisk peeling hvor en flydende konsistens påført huden eksfolierer de døde hudceller væk som en kemisk reaktion.

Idéalia Nat Peeling fra VICHY tilhører sidstnævnte kategori, og er en kemisk nat-peeling du kan bruge derhjemme. Nat Peeling udføres som et led i din aftenrutine, og påføres let med en vatrondel på nyrenset hud. Den skal ikke skylles af, men eksfolierer huden skånsomt natten igennem. For at opnå den bedste pleje og effekt påføres en fugtgivende natcreme fx Idéalia Natcreme ovenpå peelingen.

Idéalia Nat Peeling giver en strålende hud med en mere ensartet hudtone, glattere hudstruktur og en silkeblød følelse. Allerede næste morgen fremstår huden med en mere naturlig glød, og fortsætter du i ugerne efter bliver resultatet bare endnu bedre. Idéalia Nat Peelingen indeholder glykolsyre og hepes, kombineret med aktive ekstrakter fra fermenteret sort te og blåbær der indeholder polyfenoler. Derudover indeholder peelingen Vichy termalsk kildevand.

Sådan bruger du den

Efter din sædvanlige aften-afrensning af huden, påfører du VICHY Idéalia Nat Peeling i ansigtet med en vatrondel. Start fra kæbelinjen og bevæg dig i cirkulære bevægelser op mod mod panden. Undgå huden omkring øjnene og på dine læber. Konsistensen er vandagtig og skal ikke skylles af. Derefter påfører du din natcreme. Peelingen er super skånsom og udviklet så den kan bruges til sensitiv hud. Faktisk så skånsom at du kan bruge den dagligt. Det er dog vigtigt at du dagen efter, bruger en creme som indeholder solfaktor, da en peeling gør huden mere sensitiv for solen. Brug fx Idéalia BB Cream eller Slow  Âge, som begge indeholder SPF 25. 

Dette er vores førstehåndsindtryk efter nogle dages brug

Karin: Peeling er ikke nyt for mig, og jeg føler mig rimelig velbevandret indenfor kemisk peeling. Da jeg var yngre troede jeg kun at der fandtes mekanisk peeling med granulat, men må sige at jeg nu sværger til kemisk peeling. Det gør alle mine veninder faktisk også. Jeg kan godt lide det er et nemt ekstra trin jeg kan inkludere i min aftenrutine. Jeg har brugt Idéalia natcremen ovenpå peelingen, og det føltes ret behageligt. Jeg har kombineret/olieret hud, og døjer med forstørrede porer som jeg gerne vil mindske. Dette hjælper peelingen med, da det giver mig en mere jævn hud. Her efter et par dage med Idéalia Nat Peeling kan jeg klart mærke at min hud er ved at skille sig af med de døde hudceller, og det føles godt. Så jeg er spændt på at se hvad der sker over længere tid.

Mira: Idéalia Nat Peeling har været et nemt ekstra trin at indføre i min sædvanlige aftenrutine - lidt ligesom en skintonic. Jeg bruger normalt en rensegéle og natcreme. Jeg kan allerede nu mærke at nat peelingen arbejder med min hud, og synes jeg kan fornemme lidt mere glød. Den dufter godt og jeg synes at det er et ret innovativt produkt. En peeling i en vandagtig konsistens, som man skal sove med - det har jeg aldrig prøvet før.

Rika: Da jeg hørte om peeling første gang for nogle år siden, tænkte jeg at det måtte jeg prøve - lige indtil jeg hørte ordet frugtsyre! Jeg har meget sensitiv hud, så det har hidtil afskrækket mig. Omvendt slår Idéalia Nat Peeling sig jo op på at kunne anvendes til sart hud, og VICHY nævner endda at det kan bruges hver dag, så jeg tænkte at det måtte være nænsomt nok til jeg turde prøve. Efter jeg min sædvanlige aften afrensning med makeup-fjerner og micellærvand, har jeg påført nat peelingen og derefter brugt Idéalia natcreme ovenpå. Lige når jeg påfører peelingen bluser min hud lidt op, men det er ikke noget som stikker eller føles ubehageligt. Næste morgen når jeg står op, er min hud helt fin. Selvom at jeg kun har brugt peelingen i en lille uges tid, synes jeg faktisk allerede at min hud føles mere gennemfugtet og frisk.

Trude: Jeg har heller ikke prøvet kemisk peeling før, og syntes som Rika at det lød lidt voldsomt. Men efter at have læst nærmere om Idéalia Nat Peeling, var jeg blevet nysgerrig efter at prøve. Ovenpå en lang vinter som denne, appellerer det nemlig stærkt til mig at min hud skulle få mere glød. Efter min almindelige aften afrensning med VICHY rensemælk (et andet produkt jeg er blevet glad for), påfører jeg Nat Peelingen med en vatrondel i ansigtet. Derefter min natcreme. Jeg har testet den i 5 dage og kan mærke at min hud er i gang med en proces, jeg ikke er vant til. Der foregår i alle tilfælde et eller andet, så jeg glæder mig til at se resultatet efter lidt længere tids brug.

Josefine: Jeg har ligesom Karin, altid forbundet peeling med en skrub, så jeg var ret spændt på at prøve en kemisk peeling som Idéalia Nat Peeling. Jeg har for nyligt ændret min aftenrutine lidt og er begyndt at bruge rensemælk på en venindes opfordring. Derefter har jeg påført Nat Peelingen som anvist. Og for mig er der ingen tvivl. Jeg synes med det samme jeg har kunne se min hud har fået et boost og ser yngre ud.

Emilie: Jeg har faktisk altid troet at kemisk peeling, skulle være noget der foregik på en klinik og involvere dramatisk behandling med frugtsyre. Da jeg har ret sart hud, har jeg derfor slet ikke overvejet peeling. Omvendt kender jeg jo en del til VICHY, så da Idéalia Nat Peeling blev introduceret tænkte jeg straks at det skulle prøves. Indtil videre er mit indtryk over forventning. Allerede efter første nat, synes jeg faktisk at min hud føles mere spændstig og har fået mere glød. Jeg glæder mig til at fortsætte behandlingen og se hvad der sker.

Følg med på leVICHYmag og læs opfølgningen på vores test senere på foråret.

Vores ikoniske produkter

Natcreme

Natcreme

( 2 kommentarer )

go to top