OK

OK Cancel

Thank you

Close

Sådan forbereder du din hud til vinteren

Når vejret skifter, kan vi alle få brug for lidt ekstra pleje og forkælelse – og det samme gælder din hud.
Hvordan kan du tilpasse din hudpleje, så den passer på det, du allerede har og samtidig giver din hud noget ekstra, som kan forkæle, forberede og beskytte den mod vinteren? Her giver vi dig den fulde guide.

Hvordan påvirkes huden af lavere temperaturer?

Fald i temperaturen og lav luftfugtighed påvirker både din huds fugtniveau og hvordan den føles og ser ud.
Lavere temperaturer påvirker også hudens beskyttende barriere og gør den mere tilbøjelig til at miste fugt, hvilket kan resultere i en tør og dehydreret hud, som i sidste ende kan gøre huden rød, stram og ubehagelig.

Rens uden at dehydrere huden

Inden du påbegynder din hudplejerutine, skal din hud renses. Her fjernes makeup, urenheder og de forurenende partikler, som din hud bliver udsat for i løbet af dagen. Det er også her, hvor du forbereder din hud til dine øvrige produkter og sørger for, at du får det meste ud af dem.
Det kan være svært at have en effektiv renserutine i vinterperioden og brug af vand til rens kan udtørre huden. At erstatte din ansigtsrens, der skal skylles af med vand, med et produkt der har en mere cremet konsistens, kan være fundamentet for en hud, der er sund og gennemfugtet. Du kan for eksempel bruge Pureté Thermale 3-i-1 rensepleje, som er rensemælk, skintonic og øjenmakeup-fjerner i én.

1. Trin – giv din hud et boost

MINÉRAL 89 er det første trin i din hudplejerutine. Boosteren indeholder en unik kombination af hyaluronsyre og mineraler, som gør huden mere fugtet og modstandsdygtig overfor udefrakommende faktorer, såsom det skandinaviske vejr. Derudover giver den også huden en naturlig og sund udstråling.
Om vinteren kan din hud have brug for lidt ekstra forkælelse og omsorg for at beholde sin udstråling og glød. Den bedste serum er den, der er lavet til din huds specifikke behov. Hvis din hud er dehydreret, vil en fugtgivende serum, som AQUALIA THERMAL Rehydrating Serum, give din hud en masse fugt med det samme. Vil du gerne gøre noget ved de små rynker og finde en serum, som modvirker hudens aldringstegn kan LIFTACTIV Serum 10 Supreme hjælpe med at reducere rynker, gøre huden mere fast og give glød.

2. Trin – forbered din hud

Både serum og booster bidrager med de aktive ingredienser, der hvor huden har brug for dem, og du skal derfor også huske at bruge en dagcreme, som beskytter, styrker og giver fugt. Om vinteren kan der være behov for at bruge en ansigtscreme, der har en mere rig konsistens, som giver huden ekstra pleje og fugt og samtidig er med til at gøre huden mere modstandsdygtig overfor eksterne påvirkninger.

Afhængigt af dine øvrige behov som for eksempel anti-ageing kan du bruge SLOW ÂGE eller LIFTACTIV Supreme Rich dag- og natcreme, hvor konsistensen er rig og vil give din hud den nødvendige fugt om dagen og pleje og restitution om natten. Men hvis du har fedtet hud, kan det være en god idé at blive ved med at bruge en lettere creme som for eksempel AQUALIA THERMAL rehydrating cream eller gel om dagen, og så kan du overveje at bruge en creme, som SLOW ÂGE Night eller LIFTACTIV Supreme natcreme, hvor konsistensen er mere rig, om natten. At gemme en flaske opfriskende Vichy Mineralizing Water Spray i din taske – kan også hjælpe med at holde din hud frisk og fugtet i løbet af dagen. Så er både du og din hud klar til at gå den kolde og hyggelige sæson i møde.

Varme hilsner, Vichy

Vores ikoniske produkter

Beroligende Aloe Vera-maske<br />

Beroligende Aloe Vera-maske

( 1 kommentarer )

Rehydrating Cream - Rich

Rehydrating Cream - Rich

go to top