OK

OK Cancel

Thank you

Close

Sådan kan du gøre dine porer mindre synlige

Du skal være glad for din huds porer, der spiller en vigtig rolle i reguleringen af hudens elasticitet. Men hører du til dem der gerne vil gøre de små prikker på næse og hage mindre synlige, er det vigtigt du renser og plejer dem på den rigtige måde. Vi fortæller dig her hvordan.

Dine porer er vært for hårfollikler og talgkirtler der frigiver sebum - kroppens naturlige olie der holder huden sund og smidig.

Huden i dit ansigt bearbejder konstant alt fra skiftende temperatur og luftfugtighed, til forureningspartikler i luften og makeup. Opstår der en irritationstilstand i porerne kan de begynde at overproducere sebum, hvorved der gradvist sker en ophobning så de tilstoppes. Har du begyndende små mørke pletter i dine porer er dette som oftest forklaringen. I særligt grelle tilfælde kan en pore ende med at være helt stoppet af sebum, døde hudceller og snavs hvorved der opstår en såkaldt hudorm.

Hvad kan forårsage overaktive porer? Alt lige fra stress, hormonelle forandringer til usund kost og livsstilsvaner. Og så er der selvfølgelig solskader og aldring. Med alderen aftager mængden af kollagen i huden, hvilket gør den mindre fyldig, så porerne synes større. Endnu en god grund til at bruge solcreme og anti-aging produkter!

Du kan ikke krympe eller fjerne dine porer, men du kan holde dem rene, hvorved de synes langt mindre tydelige.

Her er produkter fra VICHY-serierne Normaderm og Idéalia som har en gavnlig virkning på dine porer og egner sig til forskellige hudtyper:

  • Normaderm 3 in 1 Cleanser + Scrub + Mask. En trefoldig plejende behandling til dig der har uren eller fedtet/skinnende hud, og ønsker at komme dine tilstoppede porer til livs på en nænsom måde. Cremen har en eksfolierende effekt og salicylsyre + glycolsyre, og indeholder samtidig VICHY termalsk kildevand. Cleanser: Reducerer talg og urenheder. Scrub: Renser porerne Mask: Matterer og renser huden for en ensartet overflade.
  • Normaderm Purifying Pore-tightening Tonic. Skintonic som trækker porerne sammen og matterer huden. Egnet til urene og fedtede områder som fx T-zonen. Reducerer urenheder, og synligheden af porer og giver huden en flot mat finish. Ideél at bruge efter rens med Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel.
  • Normaderm Beautifying Anti-Blemish Care. God til dig der har kombineret/fedtet hud og kæmper med urenheder mærker, rødme, forstørrede porer, skinnende hud eller ujævn hudtone. Produktets formel indeholder Salicylsyre + LHA og er beriget den nye teknologi Air Licium + Phe Resorcinol mod urenheder og skinnende områder. En nænsom effektiv formel reducerer udskillelsen af talg samtidig med den fugter og plejer huden.
  • Idéalia dagcremer til tør hud eller til normal/blandet hud. Disse dagcremer udjævner hudtonen og giver en smuk og holdbar glød. Påvirker desuden hudstrukturen og reducerer fine linjer og synlige porer. Indeholder ekstrakt af blåbær rigt på antioxidanter og kombucha, der tilsammen fremmer en smuk glød.
  • Idéalia gelé-dagcreme til kombineret/fedtet hud afhjælper ujævn, trist og skinnende hudoverflade. Efterlader et flot mat finish og efterladen huden så den føles opfrisket.
  • Idéalia Serum til alle hudtyper. Giver fornyet glød og en mere ensartet hudtone. Forfiner hudteksturen, reducerer fine linjer og gør dine porer mindre synlige. Indeholder ekstrakt af lakridsrod kombineret med antioxidante flavonoider fra citrusfrugter, adenosin og termalsk kildevand fra Vichy.

Vores ikoniske produkter

<span>3-i-1 Rensecreme: Rens</span><span> + </span><span>Scrub</span><span> + </span><span>Maske</span>

3-i-1 Rensecreme: Rens + Scrub + Maske

( 1 kommentarer )

<span><span>Dagcreme til normal/kombineret hud</span></span>

Dagcreme til normal/kombineret hud

( 2 kommentarer )

Serum til alle hudtyper

Serum til alle hudtyper

( 8 kommentarer )

go to top