OK

OK Cancel

Thank you

Close

Se ud som du føler indeni!

Vichy Neovadiol

Alder er bare et tal i den verden, som vi lever i idag. Som tiden går, er det vigtigt, at vi lærer at give os selv den opmærksomhed, som vores kroppe fortjener. I overgangsalderen går man gennem mange hormonelle, fysiske og mentale forandringer. Det er især almindeligt, at vores hud, kroppens største synlige organ, forandrer sig. I denne artikel undersøger vi, hvad der sker med huden i overgangsalderen – og hvordan Neovadiol Peri-Menopause produktserien kan hjælpe med at få din hud til at se mere sund, spændstig og fyldig ud.

Hvad sker der med huden i overgangsalderen?

Naturlig aldring af huden sker for alle, og det sker før, under og efter overgangsalderen som konsekvens af tiden. Derudover kan solens påvirkning og andre udefrakommende faktorer fremskynde aldringsprocessen.
Men når du er i overgangsalderen, kan du opleve, at der også sker andre forandringer på grund af det lavere østrogenniveau.
Fordi manglende østrogen kan være en stor årsag til at fremskynde aldringsprocessen. Derfor kan synlige symptomer på overgangsalderen også være tegn der forbindes med aldring: Tør hud, mindre spændstig og sensitiv hud.

Vichy har været en pioner, når det kommer til at forstå huden hos kvinder i overgangsalderen, hvor aldringen bliver fremskyndet på grund af et lavere hormonniveau. Der findes ingen behandling mod overgangsalderen – men med den unikke formel i Peri-Menopause kompenserer Neovadiol for de synlige tegn på aldring i overgangsalderen med dokumenteret effekt.

Kompenser for forandringerne!

Du kan aldrig vide med sikkerhed, hvornår du går i overgangsalderen og hvor længe det varer. Men du kan give din hud den bedste pleje og hjælp til overgangsalderen ved at vide, hvad den har brug for.
I mere end 15 år har vi forsket i, hvordan et reduceret østrogenniveau påvirker huden. Disse studier har været baggrunden for udviklingen af en revolutionerende sammensætning af fire aktive ingredienser, som kompenserer for tør hud, slap hud, rynker, ujævn hudtone og mindre elasticitet på grund af hormonelle ændringer i overgangsalderen.


For at øge hudens fyldighed, udstråling, spændstighed og velvære, anbefaler vi at tilføje Neovadiol Meno 5 Bi-Serum og Neovadiol ansigtscreme til din hudplejerutine:


Påfør Neovadiol Meno 5 Bi-Serum på ren og tør hud morgen og aften, inden du tager din ansigtscreme på. Den høje koncentration af den kompenserende sammensætning og gyldne mikro-perler vil forbedre hudtone, spændstighed og elasticitet. Absorberes straks og din hud er klar til Neovadiol dagcreme eller natcreme.

Neovadiol Peri Menopause dagcreme får huden til at virke mere fast, frisk og strålende. Dagcremen findes i to varianter – én til tør hud og én til normal/kombineret hud. Vælg den der passer til din huds behov, nyd den silkebløde konsistens og følelsen af blød og gennemfugtet hud!

Hedeture kan forstyrre din nattesøvn og få din hud til at føles træt, livløs og dehydreret. Neovadiol Peri-Menopause Night er en natcreme, der indeholder proxylane, airlicium og et naturligt indhold af hyaluronsyre, som giver en følelse af friskhed. En dejlig creme der er let i konsistensen og har forskønnende effekter, der gør det muligt at vågne op med en hud, der ser mere frisk, udhvilet og ensartet ud.   

At gå i overgangsalderen kræver styrke. Det opleves forskelligt for alle kvinder, men Neovadiol Peri Menopause kan hjælpe med at udfylde dine unikke hudplejebehov i denne periode. Find din styrke med Neovadiol.

VICHY


go to top