OK

OK Cancel

Thank you

Close

Skin cure - burde du gøre det?

Vækkeuret ringer, og dagens første lys i dansende nuancer af lysegrå falder ind af soveværelsevinduet for at lade dig vide, at en ny dag er på vej. Da du springer ud af sengen og begiver dig mod garderoben for at vælge dagens outfit er du allerede lysvågen, for igen i dag er to-do listen lang.

Morgenmad der skal på bordet, møder der skal holdes, e-mails der skal læses, træning der skal passes og børn der skal puttes. Og et sted imellem er der også tid til latte med veninderne, middag med kæresten eller after work drinks med kollegerne. Hverdagen byder på lidt af hvert, og det kræver en sand powerkvinde at få det hele til at gå op i en højere enhed. Med et liv på farten kræver huden også ekstra opmærksomhed, da dagligdagen ellers kan sætte sine spor. 

Tag kurbehandlingen med hjem

Af og til bliver vi alle indhentet af et travlt hverdagsprogram, og pludselig står der et bryllup, en fødselsdag eller et jobskifte for døren, hvor du bare gerne vil stråle og være dit bedste selv. Det er her, den nye trend ‘skin cures’ kan blive din redning. Med skin cures klarer du med en hudplejekur, over en tidsperiode på fx 10 dage, det der hidtil har krævet professionelle ansigtsbehandlinger.

Og nu introducerer VICHY deres Liftactiv AOX 10 day Skin Cure, en kurbehandling, som du kan tage med hjem, og som passer perfekt i en travl kalender. Liftactiv Skin Cure er et S.O.S beauty quick fix, som får din hud til at føles fastere og se mere frisk og strålende ud*. Den unikke komposition af C-vitamin, fragmenteret hyaluronsyre og E-vitamin sørger for, at fine linjer fremstår mindre tydelige, og at huden ser mere udhvilet ud. Derfor er kuren også god at bruge, hvis du vil hjælpe din hud bedst muligt gennem korte stressende perioder med intensivt arbejde, store omvæltninger og søvnmangel.

Så nemt er det

Liftactiv AOX 10 day Skin Cure skal blot påføres en gang per dag i 10 dage på nyrenset hud, inden serum og dagcreme. Liftactiv har en høj koncentration af aktive ingredienser, og derfor er det vigtigt, at du beskytter ansigtet med en solbeskyttelse på minimum SPF 15, imens kuren står på. En god løsning kunne være at benytte vores IDEAL SOLEIL Sun Mist, som kan sprayes ovenpå både Liftactiv og din makeup, og som beskytter med SPF 50.

VICHY Liftactiv AOX 10 day Skin Cure kan købes på apoteket. Vil du vide mere om Liftactiv? Så følg med, når vi her på leVICHYmag inden længe bringer en artikel om resultaterne af en undersøgelse hvor 100 nordiske kvinder, der har prøvet kuren, afslører deres erfaringer og resultater.  

*Klinisk score og selvevaluering 52 kvinder.

Vores ikoniske produkter

AOX 10 Dages-Hudplejekur

AOX 10 Dages-Hudplejekur

go to top