OK

OK Cancel

Thank you

Close

Slow Âge - Sænk farten, også for din huds skyld

Slow living, slow food og mindfulness - tendenser der handler om at sætte farten ned i en travl tid. Hvis du sænker farten, sænker du nemlig også risikoen for udbrændthed og livsstilssygdomme. Sænk forekomsten af aldringstegn gennem din hudpleje med serien Slow Âge. Hvem vil ikke gerne ældes med ynde?

Fuld fart frem synes mantraet at være i de skandinaviske lande. Inden for mode, iværksætteri og ny-nordisk madkunst er en konstant og rivende udvikling i gang. Men også på vores stadigt mere videnstunge jobs er livsstilen præget af et højt tempo, og som modvægt er mange af os draget af slow-living’s fokus på nuet og små ting der gør en stor forskel.  

Slow Living udspringer af Slow Food bevægelsen fra 1980’ernes Italien. En reaktion på de mange Fastfood kæder, der dukkede op. Ønsket om at bevare kvaliteten i det italienske køkken og den traditionelle madlavning på friske råvarer, spredte sig til ønsket om at bevare kvaliteten i andre aspekter af livet.

På samme måde er temaet anti-age serien Slow Âge netop at gøre tingene så godt som muligt, frem for så hurtigt som muligt. Og om at hjælpe dig til at indføre små vaner i din hverdag der går en stor forskel over tid. Du har sikkert selv lagt mærke til, at en lang arbejdsuge præget af få timers søvn sætter sine spor. Du kan ikke undgå at tiden vil ælde din hud, men med VICHY’s Slow Âge produkter kan vi forhåbentlig indføre et lille ritual og et åndehul i din hverdag, som giver dig lidt velfortjent forkælelse og din hud fornyet styrke.

VICHY’s seneste forskning viser at hudens ældning ikke skrider frem med en ufravigelig hastighed. Hudpleje der beskytter og styrker huden, kan sænke  forekomsten af aldringstegn. Og styrke er netop nøgleordet i Slow Âge seriens hovedingredienser. Produkterne indeholder Baïcalin (antioxidant rodekstrakt), hvis egenskaber hjælper huden med at bekæmpe oxidativt stress, fremprovokeret af UV-stråler og forurening. Udover Baïcalin indeholder produkterne Bifidus fra probiotika, der udvindes ved fermentering af det ikke så mundrette navn Bifidobacterium Longum. Bifidus hjælper til at styrke hudens barriere og gør huden mindre følsom over for miljømæssige påvirkninger.

VICHY har med SLOW ÂGE-serien kombineret 9 års forskning, samt ny viden om hvordan man bedst sænker forekomsten af aldringstegn, med hele mindsettet bag Slow living. Fordi det gavner dig, at sætte farten ned - også når det kommer til din hud.

SLOW ÂGE øjencreme

• Har effekt på tørhed, poser og fine linjer i øjenområdet
• Uden parfume. Kan anvendes til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
• Med Baïcalin (antioxidant rodekstrakt), Bifidus fra probiotika, Ginkgo Biloba ekstrakt, koffein og VICHY termalsk kildevand

SLOW ÂGE rig dagcreme til normal/tør hud

• Giver en stærkere og fugtet hud med en frisk glød.
• Med en forfriskende let, blomstrende men ren duft, udviklet til sensitiv hud
• Indeholder Baïcalin (antioxidant rodekstrakt), Bifidus fra probiotika, Glycerin, hyaluronsyre og VICHY termalsk kildevand

SLOW ÂGE let dagcreme til alle hudtyper

• Forskønner, styrker, fugter – og gør huden mere elastisk
• Med en flydende, cremet og frisk konsistens. Ikke fed eller klistret.
• Indeholder antioxiderende rodekstrakt af Baïcalin, BIFIDUS, mineraliserende termalsk kildevand fra Vichy – samt  UVA-beskyttelse.

SLOW ÂGE NIGHT

• Styrker hudens barrierefunktion om natten og booste hudoverfladens cellefornyelse. Beskytter bl.a. mod frie radikaler.
• Fungerer både som natcreme og maske
• Indeholder bl.a. naturlig resveratrol, bifidus fra probiotika, Baicailin (antioxidant rodekstrakt), niacinamid og VICHY termalsk kildevand

VICHY

Vores ikoniske produkter

<span><span>Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)</span></span>

Rig dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 30)

<span>Øjencreme </span><span>mod </span><span>aldringstegn under </span><span>udvikling</span>

Øjencreme mod aldringstegn under udvikling

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)<br />

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

Slow Âge Night (Natcreme og maske)

Slow Âge Night (Natcreme og maske)

( 119 kommentarer )

go to top