OK

OK Cancel

Thank you

Close

Solbeskyttelse til alle hudtyper

Suncare-Top-Image-1.jpgVichy Suncare
Vichy Suncare


Vores hud udsættes dagligt for solens ultraviolette stråler – selv i de kolde vintermåneder og dage med overskyet vejr. UV-strålerne kan give anledning til hudproblemer som solskoldning, pigmentforandringer, soleksem og desuden forårsage aldring i huden.

Det er derfor vigtigt at nyde solens stråler med omhu og forsigtighed og beskytte huden hver dag ved at bruge solbeskyttelse. Vichy har skabt en serie af solbeskyttelse til forskellige hudtyper, så du kan nyde den bedste kilde til D-vitamin og samtidig være godt beskyttet mod både UVA- og UVB-stråler.

Her dykker vi ned i Vichys serie af solcremer, så du kan finde den helt rette for din hudtype.


Til ethvert behov

Suncare quote
Suncare quote

Vichy Capital Soleil er vores serie af solbeskyttelse, der er udviklet til sensitiv hud med sensoriske konsistenser. Serien er skabt for at sikre den bedste solbeskyttelse til alle hudtyper, uanset hvilke særlige behov din hud har.

I serien finder du derfor solbeskyttelse til alle præferencer – fra den, der altid er plads til i tasken, den særligt egnet til børn, den til sensitiv hud og den med anti-age egenskaber. Du har derfor rig mulighed for at finde den bedste solcreme, der passer til din hud.

Fælles for alle produkter er, at de er testet under dermotalogisk kontrol og sikrer dig en bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Du er derfor godt beskyttet, uanset om det er en solrig sommerdag eller en overskyet efterårsdag.


Solbeskyttelse og anti-age i ét

Capital-Soleil-UV-Age-Daily-1.jpgCapital Soleil UV-Age Daily
Capital Soleil UV-Age Daily

Solbeskyttelse og anti-age i ét

… Ja, hver eneste dag! Selv her i Norden. Mere end 80%* af hudens aldringstegn er forårsaget af UV-stråling og forurening, det som vi kalder exposome faktorer. UVB-stråler er mest til stede om sommeren, mens UVA-stråler er til stede hele året rundt, endda på overskyede dage, og de har en permanent påvirkning på hudens aldring.

Med dette i tankerne har vi udviklet den NYE Capital Soleil UV-Age Daily. Den beskytter mod fotoaldring og har en ultralet konsistens og en usynlig finish på huden. I den NYE Capital Soleil UV-Age Daily får du en creme, du kan bruge hver eneste dag, som beskytter mod aldringstegn og har bredspektret solbeskyttelse i ét og samme produkt.

Den NYE Capital Soleil UV-Age Daily er fyldt med aktive ingredienser såsom niacinamid, peptider, probiotiske fraktioner og vulkansk vand fra Vichy.

Niacinamid, også kaldet B3-vitamin, hjælper med at bekæmpe pigmentpletter. Peptider giver en glattere hud. Sammen styrker de probiotiske fraktioner og det vulkanske vand fra Vichy, rigt på 15 mineraler, hudens barriere.

Den innovative formel beskytter huden i dit ansigt mod solens stråler, hver eneste dag.

Selv her i Norden er det nødvendigt at bruge solbeskyttelse hver dag på trods af, at vores vejr er kendt for at være lunefuldt.

Mere end 80 %1af hudens aldringstegn er forårsaget af UV-stråling og forurening, det som vi kalder exposome faktorer. UVB-stråler er mest til stede om sommeren, mens UVA-stråler er til stede hele året rundt, og de har en permanent påvirkning på hudens aldring.

Med dette i tankerne har vi udviklet Capital Soleil UV-Age Daily med høj solbeskyttelse på SPF50+. Den beskytter mod fotoaldring og har en ultralet konsistens og en usynlig finish på huden. I Capital Soleil UV-Age Daily får du en solcreme, du kan bruge hver eneste dag, som beskytter mod aldringstegn og har bredspektret solbeskyttelse i ét og samme produkt.

Capital Soleil UV-Age Daily er fyldt med aktive ingredienser såsom niacinamid, peptider, probiotiske fraktioner og vulkansk vand fra Vichy.

Niacinamid, også kaldet B3-vitamin, hjælper med at bekæmpe pigmentpletter. Peptider giver en glattere hud. Tilsammen styrker de probiotiske fraktioner og det vulkanske vand fra Vichy, rigt på 15 mineraler, hudens barriere.

Denne solcreme kan også fås med let farve, UV-AGE Daily Tinted SPF50+, der giver en naturlig dækning og ensarter hudtonen – med alle de samme aktive ingredienser.

Den innovative formel i UV-Age Daily beskytter huden i dit ansigt mod solens stråler, hver eneste dag.

Fugtgivende solcreme til sensitiv hud

Capital Soleil UV-Age Daily & Daily Tinted SPF50+
Capital Soleil UV-Age Daily & Daily Tinted SPF50+

Vichy Capital Soleil Skin Perfecting Velvety Cream er en fugtgivende solcreme til ansigtet med høj solbeskyttelse på SPF50+.

Denne solcreme er formuleret med den fugtgivende hualyronsyre og vulkansk vand fra Vichy, der hjælper med at sikre langvarig fugt på op til 24 timer og skabe balance i huden.

Skin Perfecting Velvety Cream har en silkeblød konsistens, som hurtigt smelter ind i huden uden at virke fedtende eller efterlade hvide mærker. Solcremen sikrer dig en bredspektret beskyttelse mod UV-stråler samtidig med, at den gør huden glattere, blødere og mere smidig.

Denne solcreme er velegnet til dig, der har solsensitiv hud og ønsker at kombinere høj solbeskyttelse med plejende og fugtgivende egenskaber.


Spray til krop og ansigt

Capital Soleil Cell Protect UV Spray
Capital Soleil Cell Protect UV Spray

Foretrækker du en letabsorberende og flydende solcreme er Capital Soleil Cell Protect UV Spray den ideelle formel for dig.

Her får du en høj og bredspektret solbeskyttelse med SPF 30 eller 50 i en konsistens, der ikke fedter eller klistrer, men efterlader en usynlig finish uden hvide mærker.

Denne lette solcreme egner sig både til ansigt og krop og er yderst vand- og sandresistent og derfor velegnet til hverdagen såvel som sommerdage på stranden.

Solcremen indeholder flere aktive ingredienser, som probiotiske fraktioner og E-vitamin, der styrker hudens antioxidante forsvar og bidrager med at neutralisere skadelige frie radikaler. Derudover indeholder Cell Protect UV Spray også hualyronsyre og vulkansk vand fra Vichy, der holder huden fugtet og reducerer solens udtørrende effekt.

Den praktiske solcreme på sprayflaske kan også fås særligt til børn, der sikrer høj beskyttelse til deres sensitive hud. Kids Cell Protect Solspray SPF50+ sikrer dine børn UVA- og UVB-beskyttelse, indeholder ikke parfume og er resistent overfor både vand, sand og sved.

Matterende solcreme

Nogle kan afholde sig fra at bruge solcreme, hvis de får tendens til at få skinnende hud i solen. Derfor har vi skabt Idéal Soleil Matterende solcreme til ansigtet med SPF 30, der er en let, matterende solcreme med høj solbeskyttelse.

Solcremen beskytter din hud mod solskoldning, pigmentforandringer og tidlig ælding af huden forårsaget af solen samtidig med, at den holder din hud mat.

Med Idéal Soleil Dry Touch kan du nyde en frisk og behagelig konsistent, der hurtigt trænger ind i huden uden at efterlade hvide mærker. Solcremen er velegnet for dig, der har sensitiv hud, gerne vil undgå den fedtende fornemmelse og ønsker en solcreme, der fungerer godt under makeup.

Beskyt huden mere bæredygtigt

Vichy har udviklet Capital Soleil Eco-Designed Milk Sollotion SPF50+ til ansigt og krop. Denne solcreme er skabt med respekt for havmiljøet med mere bæredygtige ingredienser og emballage2.

Emballagen er lavet med 45 % mindre plast sammenlignet med lignende produkter. Og basisformlen er lavet med mere biologisk nedbrydelige ingredienser, såsom hyaluronsyre og glycerin, der fugter huden i op til 24 timer, samt karitésmør for en blødere hud.

Capital Soleil Eco-Designed Milk Sollotion SPF50+
Capital Soleil Eco-Designed Milk Sollotion SPF50+

Solcremen sikrer dig en bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse og har en let konsistens, der trænger hurtigt ind i huden uden at efterlade hvide mærker. Samtidig er den vandresistent og egner sig derfor godt til en tur på stranden – hvor din hud vil være godt beskyttet mod solens stråler og de mere biologisk nedbrydelige ingredienser vil være mildere for havmiljøet.


  1. Flament, Frederic & Bazin, Roland & Laquieze, Sabine & Rubert, Virginie & Simonpietri, Elisa & Piot, Bertrand. (2013). Effect of the sun on visible clinical signs of aging in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and investigational dermatology. 6. 221-232. 10.2147/CCID.S44686.
  2. Sammenlignet med en lignende plastiktube. Hele formuleringen inkl. solfiltre er 71% bionedbrydelig Ifølge OECD 301 eller tilsvarende ISO test.

Vores ikoniske produkter

Eco-Designed Milk SPF50+

Eco-Designed Milk SPF50+

go to top