OK

OK Cancel

Thank you

Close

Solbeskyttelse til alle hudtyper

UV Age Model

UVA ælder, UVB brænder. Alligevel længes vi alle efter at mærke solen i ansigtet. Med serien Vichy Capital Soleil kan du både nyde at få lidt D-vitamin og samtidig beskytte dig mod UVA- og UVB-stråler. Vores to NYE produkter Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ og Capital Soleil Eco-Designed Sollotion SPF50+ gør desuden serien endnu mere alsidig. Her dykker vi ned i produkterne.

Til ethvert behov

Vichy Capital Soleil er vores serie af solbeskyttelse til dine behov og ønsker, udviklet til sensitiv hud og med sensoriske konsistenser. Produkter fra Vichy er anbefalet af dermatologer. De giver alle sammen bredspektret solbeskyttelse mod UVA- og UVB-stråler. I serien findes der et produkt til ethvert behov – fra den, der altid er med i tasken, den til børn, og til den fugtgivende sun water og aftersun-lotion. Det burde altså ikke være svært at finde dit perfekte match.

I vores optik findes der ingen undskyldning for ikke at beskytte huden mod solens stråler – hver eneste dag.

Solbeskyttelse og anti-age i ét

… Ja, hver eneste dag! Selv her i Norden. Mere end 80%* af hudens aldringstegn er forårsaget af UV-stråling og forurening, det som vi kalder exposome faktorer. UVB-stråler er mest til stede om sommeren, mens UVA-stråler er til stede hele året rundt, endda på overskyede dage, og de har en permanent påvirkning på hudens aldring.

Med dette i tankerne har vi udviklet den NYE Capital Soleil UV-Age Daily. Den beskytter mod fotoaldring og har en ultralet konsistens og en usynlig finish på huden. I den NYE Capital Soleil UV-Age Daily får du en creme, du kan bruge hver eneste dag, som beskytter mod aldringstegn og har bredspektret solbeskyttelse i ét og samme produkt.

Den NYE Capital Soleil UV-Age Daily er fyldt med aktive ingredienser såsom niacinamid, peptider, probiotiske fraktioner og vulkansk vand fra Vichy.

Niacinamid, også kaldet B3-vitamin, hjælper med at bekæmpe pigmentpletter. Peptider giver en glattere hud. Sammen styrker de probiotiske fraktioner og det vulkanske vand fra Vichy, rigt på 15 mineraler, hudens barriere.

Den innovative formel beskytter huden i dit ansigt mod solens stråler, hver eneste dag.

Beskyt huden mere bæredygtigt

Om sommeren har huden brug for mere beskyttelse mod de stærke UVB-stråler. Ikke kun når du er udenlands, men også når du er på ferie lige her i Norden.

I år vil mange af os nyde strande, parker, skove, solen og naturen i vores eget land. Vi kan tage det stille og roligt, og glemme hverdagen for en stund. Men vi må ikke glemme, at solen altid er til stede – og at den arbejder allerhårdest, når vi slapper allermest af.

Når vi er på stranden, bør vi dog ikke kun beskytte os selv mod strålerne fra den nordiske sommersol, vi bør også gøre, hvad vi kan for at værne om havmiljøet.

Derfor har vi udviklet den NYE Capital Soleil Eco-Designed Sollotion SPF50+ til ansigt og krop. Denne solcreme er skabt med respekt for havmiljøet med mere bæredygtige ingredienser og emballage**. Emballagen er lavet med 45 % mindre plast sammenlignet med lignende produkter. Og basisformlen er lavet med mere biologisk nedbrydelige ingredienser, såsom hyaluronsyre og glycerin, der fugter huden i op til 24 timer, samt karitésmør for en blødere hud.

Nu er du klar til at nyde solen på huden – så ud og hav det sjovt!

VICHY

*Flament, Frederic & Bazin, Roland & Laquieze, Sabine & Rubert, Virginie & Simonpietri, Elisa & Piot, Bertrand. (2013). Effect of the sun on visible clinical signs of aging in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and investigational dermatology. 6. 221-232. 10.2147/CCID.S44686.  

**Sammenlignet med en lignende plastiktube. Hele formuleringen inkl. solfiltre er 71% bionedbrydelig Ifølge OECD 301 eller tilsvarende ISO test.

Vores ikoniske produkter

Eco-Designed Milk SPF50+

Eco-Designed Milk SPF50+

go to top