OK

OK Cancel

Thank you

Close

Solfaktor - Hudens Hverdagshelt

Forårssolen er så småt begyndt at sende sine kærlige og længe ventede solstråler ned over vores skandinaviske vinteransigter. Vi skynder os ud på fortovscaféerne og suger al den varme og D-vitamin til os, som vi har savnet hele vinteren. Det er skønt, og det er velfortjent, men vi bør alle gøre os selv den tjeneste, at huske solfaktoren. Forskning viser nemlig at solbeskyttelse er den vigtigste forholdsregel, hvis du vil holde huden ung og frisk så længe som muligt.

Her på leVICHYmag redaktionen, har vi hentet solbeskyttelse ned fra hylderne. Det gjorde vi faktisk allerede før, forårets solstråler brød frem. Det er der flere grunde til. Først og fremmest hjælper solcreme med at forebygge de skader, der kan føre til hudkræft. Men i tilskud til det viser en undersøgelse, at solens stråler også kan føre til tidlige alderstegn og skader i form af rynker, løs hud og pigmentforandringer. Undersøgelsen konkluderer, at bruger du solfaktor hver dag, vil huden bevare sit unge smidige look i længere tid.

En hyppig fejl vi solelskere begår, er at undervurdere solens stråler i overskyet og køligt vejr. Men solens UV-indeks kan være lige så højt og farligt, på en grå efterårsdag, som på en varm sommerdag. Det kan altså godt betale sig at lede efter en god dagcreme med solfaktor i. Der er endda kommet mange fine produkter på markedet, der kombinerer make-up og solfaktor i et og samme produkt. 

Men netop nu - hvor forårssolen står allerhøjest på himlen og de udendørs caféborde lokker os ud, er det vigtigt at tilføre din hud en ekstra høj faktor. Dagcremen, der indeholder solfaktor, er god som en base hele året rundt, men bliver timerne i solen til flere, dækker det tynde lag dagcreme ikke nok. Derfor er ansigtssolcremen et must i din crossbody rutiner allerede fra forårets første solstrejf, hvis du vil komme rynker og skader i forkøbet.

Solen udsender både UVA og UVB stråler, og UVA-strålerne er det især vigtigt at beskytte sig mod, da det er de stråler, der trænger dybest ind i huden og er skyld i de største skader. Så hver opmærksom på, om den solcreme, du køber, både indeholder UVA og UVB beskyttelse.

Her er tre ansigtscremer fra VICHY, der på hver deres måde beskytter mod solens UV-stråler. Og som især komplementerer hinanden i kampen mod anti-aging.

Slow Âge dagcreme med SPF 25

Et af VICHY's bud på en fugtgivende dagcreme med SPF 25, som samtidig indeholder antioxiderende rodekstrakt af Baïcalin og BIFIDUS, som virker på aldringstegn i forskellige stadier. Huden får straks tilført fugt, beskyttes og får en strålende glød. Velegent til hverdagsbrug hele året rundt.

Matterende ansigtssolcreme med SPF 30

Denne ansigtssolcreme beskytter både mod UVA og UVB stråler og er udviklet med et matterende Dry Touch, så din hud føles blød og mat efter påføring. Den kan supplere din normale dagcreme i forårs- og sommermåneder og på ferier - når der tilbringes flere timer udenfor. Og så passer den lige i størrelsen til, at du kan have den med i håndtasken.

BB-solcreme med SPF 50

Her har VICHY kombineret fugtgivende solbeskyttelse med BB cremens dækkende og let farvede egenskaber. Du bliver måske nervøs ved tanken om faktor 50, men fortvivl ej - din hud vil takke dig, og derudover kan du sagtens opnå en fin sommerglød, selvom du beskytter den mod de farlige stråler. Giver en optimal beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler samt øjeblikkeligt ensartet hudtone og smuk solbrun glød.

Det er ikke kun ansigtet, du bør beskytte. Husk også særligt udsatte steder som hals, hænder og læber, når du beskytter dig mod solen. Hvordan du bedst beskytter din hud på sommerferien, er en helt anden snak. Det kan du læse mere om i næste måned, når leVICHYmag redaktionen dykker ned i hvilken solbeskyttelse, der bedst matcher lige netop din planlagte ferie.

Vores ikoniske produkter

Matterende Dry Touch Ansigtssolcreme SPF 30

Matterende Dry Touch Ansigtssolcreme SPF 30

( 1 kommentarer )

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)<br />

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

Fugtgivende Ansigtssolcreme SPF 50+<br />

Fugtgivende Ansigtssolcreme SPF 50+

go to top