OK

OK Cancel

Thank you

Close

Tag din hudpleje i egne hænder – mød din nye personlige hudpleje-ekspert

Skinconsult AI

Synes du, det kan være svært at vælge blandt alle hudplejeprodukterne på hylderne og forstå hvilken hudplejerutine, der er anbefalet til netop din hudtype? Eller vil du have generelle råd om din hudtype og lære mere om, hvad din hud har behov for?

Hudplejeråd fra din nye personlige hudpleje-ekspert
Den nye hudpleje-ekspert SkinConsult AI er ikke større, end at den passer i din lomme, og giver dig en digital hudanalyse, der ligner den, du kan få hos en specialist. Din helt egen hudanalyse - bare et klik væk og hos dig hele tiden. Alt du skal bruge er din telefon, og så vil din nye personlige ekspert hjælpe dig.

Hos Vichy stræber vi efter at være pionéer inden for hudpleje og forstå mekanismerne bag aldring af huden. Derfor er vi overbeviste om, at vi, i vores digitale samfund, kan benytte teknologien til at sprede vores unikke viden om hudpleje og dele den med dig.

Skræddersyet diagnostik i 3 enkle trin
SkinConsult AI hjælper kvinder ved at lære dem om deres egen hud og dens behov. Med dette hjælpemiddel vil du altid vide, hvad du skal bruge til din hud og hvornår. Du vil nemt kunne udvælge de produkter, der passer til din huds behov, og du kan finde din personlige hudplejerutine med alt fra rens til booster til plejende produkter.

I tre enkle trin analyserer SkinConsult AI din hud og kommer med skræddersyede anbefalinger. Trin et: upload en selfie på hjemmesiden. Trin to: lad SkinConsultAI analysere din selfie ved at sammenligne den med 10.000 rangerede billeder. Trin tre: få din personlige anbefaling til produkter, der passer til din huds behov.

Baseret på videnskabelig hudplejeforskning
SkinConsult AI er udviklet sammen med dermatologer og baseret på 15 års videnskabelig forskning i aldring af huden. Analysen laves med hjælp fra en database, der indeholder mere end 6000 fotos fra L’Oréals Skin Aging Atlas og 4000 selfies fra kvinder af forskellig etnicitet og alder.

Under analysen af din hud kan SkinConsultAI finde syv aldringstegn og rangere dem i forhold til skalaerne i Skin Aging Atlasset: rynker under øjnene, mangel på fasthed, fine linjer, dybe rynker, mangel på glød, intensiteten af mørke pletter, og porernes synlighed. Fra det meget præcise resultat får du en personlig tabel over din huds alder og en anbefaling af hudplejeprodukter fra Vichy, som kan hjælpe dig med at passe på din hud og dens specifikke behov.

Drevet af kunstig intelligens
Du kan bruge SkinConsult AI direkte fra browseren på din telefon – uden at downloade en app. Den er drevet af kunstig intelligens (AI), hvilket betyder, at den drives af en AI-algoritme og bruger denne viden til at evaluere og analysere fotos ved sammenligning med databasen. Jo mere SkinConsultAI bruges, jo mere vil databasen vokse, og jo mere nøjagtig vil algoritmen vil blive.

Aldrig før er teknologi og hudpleje blevet kombineret på denne måde. Og SkinConsultAI beviser, at det ikke kun er den nye vej, men at det også kan være den smarteste måde at tage din hudpleje i egne hænder.

Vichy og SkinConsultAI gør din hud stærkere. Alt du behøver, er at prøve det.
VICHY

go to top