OK

OK Cancel

Thank you

Close

Travl hverdag? Så behøver din hud et boost!

Årene mellem 30 og 40 er nok de mest krævende for mange af os. At jonglere arbejde og familie i et ofte hektisk storbymiljø efterlader lidt tid til dig selv – og til hudpleje. Selvom du har etableret en hudplejerutine, føler du måske sommetider, at en travl dag eller en søvnløs nat kan ses på dit ansigt. Og årene med solbadning, byliv, latter og bekymringer ses i de fine linjer omkring dine øjne og mund - og som en trist hudtone.

Det er de færreste af os, der har mulighed for at sætte tempoet ned lige nu og her. Til gengæld kan simple ændringer i vores hudplejerutine gøre en forskel for vores hud – ændringer, som kan bremse udviklingen af alderstegn og ikke mindst forbedre hudens modstandskraft overfor uundgåelige påvirkninger såsom træthed, UV-stråler og forurening. Fugt og beskyttelse er, hvad du har brug for. Men hvordan kan du være sikker på at fugte og beskytte din hud, uden at ændre din daglige rutine og dine produkter radikalt? Løsningen er enkel: Giv din hud et styrkeboost!

Boost din hud

Hvad giver en hudbooster? En booster er en slags ”skønhedsopgradering”, som er designet til at komplementere din daglige rutine, samtidig med, at den lader dine andre hudplejeprodukter løse deres opgaver. MINÉRAL 89 er den første hudbooster fra VICHY og dit hemmelige våben til at styrke din hud og gøre den strålende. Den indeholder intet mindre end 89 % VICHY termalsk kildevand, beriget med 15 mineraler, som hjælper til at styrke hudens fugtbarriere mod eksterne faktorer. Den indeholder også hyaluronsyre, som hjælper til at give huden fugt og fylde. Den er velegnet til alle hudtyper, selv sensitiv hud og kan anvendes omkring øjenomgivelserne og læberne. Og med meget lidt tid om morgenen, vil du sikkert sætte pris på, at det er en let gelkonsistens, der trænger nemt ind i huden. Du vil snart nyde følelsen af en glat og gennemfugtet hud.

Hvad er den perfekte hudplejerutine for mig?

30-40 års alderen er nok det tidspunkt, hvor de fleste af os begynder at overveje at passe på vores hud og beskytte den, så den bliver mere modstandsdygtig overfor de faktorer i hverdagen, som udfordrer den. Efter du har renset din hud morgen og aften, skal du blot bruge én til to pump af MINÉRAL 89 Booster. Påfør den blidt på huden – glem ikke områderne omkring øjne og mund – og fortsæt med din dagcreme, helst med solfaktor, og en natcreme, som er vigtig for at lade din hud regenerere om natten. MINÉRAL 89 Booster er også en god idé under din solcreme, hvis du gerne vil have en konsistens, der er let og trænger nemt ind i huden.

MINÉRAL 89 Booster fungerer som den perfekte base for din makeup

Bruger du makeup hver dag? Så har du måske oplevet, at du lægger makeup, før du forlader dit hjem for så senere at opdage, at din foundation er blevet tør og sidder i kager. Forurening påvirker nemlig ikke kun din teint, den kan også ødelægge den perfekte hverdagsmakeup, du lagde om morgenen.

MINÉRAL 89 Booster fungerer som en perfekt base for dit makeuplook på 3 måder:
1. Skaber en beskyttelsesfilm på din huds overflade, som gør det sværere for forureningen at sætte sig og hjælper til at give din hud en naturlig dækning.
2. Har en behagelig gelkonsistens, som gør den til et ideelt valg, når du vil skabe en naturlig glød.
3. Kan bruges som en primer uden at efterlade huden fedtet eller klæbende.

Anbefalinger til din hudplejerutine

Udover et dagligt boost MINÉRAL 89, anbefaler vi disse produkter til din komplette rutine.

Før Minéral 89 Booster:
0. Pureté Thermale 3-in-1 Step Cleanser
En rensemælk, der samtidig er en skintonic og en øjenmakeupfjerner. Effektiv og alligevel enkel at anvende morgen og aften, da den ikke skal vaskes af. Den cremede konsistens, der egner sig til alle hudtyper – selv sensitiv hud.

Efter Minéral 89 Booster:
2. Slow Âge Light Day Cream med SPF25
En effektiv dagcreme, der styrker din hud og gør den mere modstandsdygtig overfor faktorer såsom UV-stråler, forurenende stoffer og stress. Dagcremen findes også i en rig variant med SPF30.

2. Slow Âge Night Cream & Mask
En multifunktionel natpleje der revitaliserer huden efter en dag, hvor huden har været eksponeret over for storbyens faktorer, såsom forurening, stress og UV.


Du kan udforske hele udvalget af VICHY-produkter her, hvor du finder løsninger til alle hudplejebehov.

Her er din forbedrede hudplejerutine.

VICHY

Vores ikoniske produkter

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)<br />

Let dagcreme mod alderstegn under udvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

Slow Âge Night (Natcreme og maske)

Slow Âge Night (Natcreme og maske)

( 119 kommentarer )

go to top