OK

OK Cancel

Thank you

Close

Vigtigheden af det rigtige renseprodukt

Cleansing
Cleansing

Enhver god hudplejerutine begynder med rens. Men det er ikke ligegyldigt, hvilket renseprodukt man vælger. For at få den bedst mulige effekt fra din hudpleje er det vigtigt at vælge præcis det renseprodukt, der passer til dig og din hudtype. 

Det er vigtigt at vælge et renseprodukt, der passer præcis til din hudtype og behov. Et renseprodukt er ikke det samme som en makeup-fjerner, som blot fjerner makeup, men ikke snavs eller fedt fra huden. De mest gængse former for og teksturer på renseprodukter er: skum, gel, mælk og micellarvand. De har alle forskellig effekt på forskellige hudtyper, og det handler om at finde den, der matcher din hud og dens behov.

Men hvordan ved du hvilken, der er den rette? Lad os gennemgå 5 forskellige renseprodukter fra Vichy:

Den multifunktionelle
Pureté Thermale 3-i-1 Rensepleje er en kombination af rensemælk, skin tonic og makeup-fjerner. Renseplejen passer til alle hudtyper, selv sensitiv hud. Fordelene er, at den er nem at påføre og anvende, har tre funktioner i én, og ikke behøver at blive skyllet af efter brug. Det gør den enkel at bruge, når du er på tur eller i situationer, hvor du ikke vil bære på mange forskellige ting.

Og psst – hvis du stadig er i tvivl efter at læse med her, er denne rens altid et sikkert valg.

Den skummende og lette
Pureté Thermale Renseskum er et mildt rensende, men stadig effektivt, renseprodukt. Det lette renseskum fjerner effektivt urenheder takket være Captelae™ – ekstrakt fra sheatræet – og skal skylles af med vand efter brug. Vores renseskum passer til dig, der har normal til kombineret hud.

Den fugtgivende
Pureté Thermale Rensegelé er en meget effektiv rensegel, der skånsomt fjerner urenheder fra forurening og støvpartikler, og giver huden en klar og frisk udstråling. Det er en cremet og fugtgivende gel, der er sprængfyldt med moringaekstrakt og amilite. Rensen skal skylles af med vand efter brug og passer til alle hudtyper.

Den styrkende
En anden Vichy rensegel er Normaderm Phytosolution Intensiv Rensegelé, der er udviklet specielt til fedtet og uren hud. Med antibakterielle zinkmineraler, talgregulerende kobbermineraler, og probiotika hjælper den med at styrke hudens barrierefunktion og gør den mere modstandsdygtig overfor exposome-faktorer.

Den opkvikkende
Micellar water er renset vand, hvori miceller (små absorberende molekyler) tilsættes. Det fjerner makeup, sebum og urenheder fra huden og skal ikke skylles af efter. Det gør Pureté Thermale Mineral Micellar Water til en mild rens til alle hudtyper, og specielt udviklet til sensitiv hud. Sprængfyldt med vulkansk vand fra Vichy og pro-vitamin B5 vil dette micellar rensevand give din hud et sundt og opkvikket udseende.

Vi håber, at denne guide har gjort det enklere for dig at finde det rette renseprodukt til din hudtype og behov. Alle gode hudplejerutiner begynder med en rens, og bør derfor være en vigtig del af din rutine. Glem ikke at rense huden både morgen og aften for at skabe en ren base, der er klar til efterfølgende hudplejeprodukter.

VICHY

Vores ikoniske produkter

3-i-1 Rensepleje

3-i-1 Rensepleje

( 2 kommentarer )

Forfriskende Rensegelé

Forfriskende Rensegelé

Renseskum

Renseskum

( 19 kommentarer )

Minéral Micellar Water - Sensitiv hud<br />

Minéral Micellar Water - Sensitiv hud

Phytosolution - Rensegel<br />

Phytosolution - Rensegel

Cleanser for oily and acne-prone skin

( 7 kommentarer )

go to top