NEW  VI BRUGER COOKIES PÅ DENNE HJEMMESIDE  LÆS MERE HER.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = DK Test : 'DK/'

Vichy forpligter sig til at hemmeligholde de persondata, som du fremsender via denne formular. De personlige data, som indsamles via denne formular, behandles elektronisk af Vichy og har alene til formål at administrere din registrering og forbrugernes tilkendegivelser. I forbindelse med denne behandling accepterer jeg, at mine data overføres til datterselskaber uden for EU, som ikke alle råder over et passende beskyttelsesniveau med hensyn til datalovgivning og friheder.

Du har ret til at få adgang til, anmode om korrektion og sletning af de data, der vedrører dig. Du kan til enhver tid udnytte denne ret ved at sende en mail til  [email protected]

Du kan til enhver tid læse vores politik vedrørende beskyttelse af persondata samt vores ansvarsfraskrivelse.

OK

OKCancel

Thank you

Close
VOKSEN AKNE

VOKSEN AKNE

Åh nej, din 18-års fødselsdag er for længst overstået, men alligevel dukker der indimellem en bums op på dit ansigt. Ligesom 40% af alle kvinder har du tendens til voksen akne. Det er en hudtilstand, der bliver mere og mere almindelig for kvinder i alderen 25 til 40 år.

Hvilke løsninger findes der til at få smuk hud uden urenheder? Hvad kan du gøre mod voksen akne? I denne sektion kan du læse om enkle løsninger (godkendt af vores eksperter) til at komme af med voksen akne.

    go to top