HÅRKURE

For at bekæmpe hårtab forårsaget af forskellige faktorer såsom hormonel ubalance, vejr eller aldring har Vichy udviklet en hypoallergen løsning mod hårtab pga. brud spækket med aktive ingredienser såsom Aminexil for forhindre, at håret falder af samt B5- og B6-vitaminer, som har en styrkende effekt. Dercos' pleje mod hårtab pga. brud tilbyder en effektiv formel, der bidrager til at reparere håret og reducere antallet af ødelagte hår pga. brud.

Ofte stillede spørgsmål
Om HÅRKURE

S1: Hvad er en hårkur?

En hårkur refererer generelt til alle slags produkter, der har en effekt på kendte hårproblemer såsom hårtab pga. brud, tørhed, skæl, kruset hår, tyndt hår osv. Hårkure varierer i forhold til de behov, som du har, fordi forskellige ingredienser har forskellige effekter.

S2: Hvor ofte bør jeg anvende en hårkur?

Det afhænger af dit hårs tilstand og behov. Hvis det er sundt, kan du bruge det en gang om ugen, men op til 3 gange om ugen, hvis dit hår er skadet, tørt, fedtet eller tyndt, så det får den nødvendige pleje.

S3: Hvordan plejer du dit hår derhjemme?

Vichy tilbyder effektive hårkure til brug derhjemme. Vichy anbefales af dermatologer og er formuleret til sensitivt hår og hovedbund og hvert produkt giver dit hår den pleje, som den har brug for.