LÆBEPOMADER

Huden på læberne er meget skrøbelig, da den hverken har talg- eller svedkirtler. Derved kan læberne let blive tørre og sprække, hvis vejret er koldt, for varmt eller tørt. Vichys Naturalblend farvet læbepomade er formuleret med en blanding af kokossmør, bivoks og naturlige olier. Læbepomaden fugter og reducerer tørhed, samtidig med at den tilfører en glamourøs og diskret nuance, der fremhæver læbernes naturlige farve.

Ofte stillede spørgsmål
Om LÆBEPOMADER

S1: Hvad er læbepomade?

Læbepomader fremhæver læbernes naturlige farve samtidig med at fugte og blødgøre dem. Det er den perfekte løsning til at berolige tørre og sprukne læber og tilføre dem fugt. Vichys NaturalBlend læbepomade fås også som læbepomade med farve for et ekstra strejf glamour.

S2: Har læbepomade en udløbsdato?

Ja. Efter at have være brugt i et år er læbepomader mindre effektive og kan sågar have bakterier eller svamp. Hvis din læbepomade har solfaktor, beskytter den efter udløbsdatoen ikke længere mod solen.

S3: Hvor længe holder en læbepomade?

Læbepomade kan holde i op til et år, hvis du bruger den normalt og ikke udsætter den for varme, fugt eller lader den stå uden låg. Bestemte ingredienser kan dog stadig miste deres effektivitet efter 6 måneder.