MAKEUP

Fedtet og tør hud har behov for at rebalancere sin talgproduktion. Vichys makeup til fedtet hud er formuleret med aktive ingredienser, der holder talgproduktionen i skak og mindsker fremkomsten af porer og urenheder. Pakket med mineralpigmenter, salicylsyre og glycerin, hjælper Dermablend 3D Fluid Corrective Foundation med at dække urenheder og rødme i huden, samtidig som huden tilføres fugt og efterlades med et mat finish.

Ofte stillede spørgsmål
Om MAKEUP

S1: Hvilke makeupprodukter har jeg brug for?

Less is more, når du bruger Vichys produkter, så når du sammensætter et godt makeupsæt, handler det om kvalitet og ikke kvantitet. Prøv Vichys foundations, concealere og fikserende puddere, der giver en høj dækkeevne for en mere ensartet og jævn hudtone for alle hudtyper, selv sensitiv hud.

S2: Hvilke makeupprodukter er de bedste til fedtet hud?

Fedtet hud har ofte tendens til akne og har brug for makeupprodukter, som har en matterende effekt og dække urenheder. Vichys Dermablend 3D Fluid Corrective Foundation er specielt formuleret med aktive ingredienser som salicylsyre, som hjælper med at mindske synligheden af porer.

S3: Hvilke makeupprodukter er de bedste til tør hud?

Tør hud kan se ud, som om den skaller af, når den dækkes med makeup. For at undgå denne kæmpe ulempe kan du vælge produkter, der samtidig tilføjer fugt såsom Dermablend Corrective Compact Cream Foundation eller Dermablend 3D Correction, en flydende foundation, som tilfører huden fugt.