SOLCREMER

For at beskytte huden mod UVB-, UVA- og lange UVA-stråler, som kan forårsage solskoldning samt for tidlig aldring af huden, formulerer Vichy med Netlock-teknologi, som giver en bredspektret beskyttelse mod solens stråler i ultralette konsistenser. Netlock-teknologi hjælper desuden til at gøre produkterne meget vandfaste. Oplev vores ultralette solcremer, som absorberes hurtigt uden at efterlade hvide mærker samtidig som de effektivt giver huden en fotostabil bredspektretbeskyttelse mod solens skadelige stråler. Vores formuleringer er dertil tilpasset dine behov med aktive ingredienser som niacinamid, peptider og salicylsyre, som gør en synlig forskel for din hud.

 • Ofte stillede spørgsmål
  Om SOLCREMER

  S1: Kan en solcreme blive for gammel?

  Solcremer har en udløbsdato. Som hovedregel kan solfiltre i solcremen holde sig i op til tre år. Men hvis du oplever, at produktet har en usædvanlig farve eller lugter, så er det tid til at smide det ud.

  S2: Forhindrer solcreme, at man bliver brun?

  Solcreme er essentielt for at undgå at blive solskoldet, og er et af de 3 vigtige solråd: Skygge, solhat og solcreme. Solcreme hjælper med at beskytte din hud mod hudkræft og reducere forekomsten af aldringstegn som rynker og pigmentpletter. Samtidig med at en høj procentdel af UV-stråler blokeres, kan nogle få stråler stadig absorberes af huden og give dig en jævn brun farve, selv om du har solcreme på.

  S3: Hvor længe holder en solcreme?

  Solcremer kan som hovedregel holde deres solfaktor i op til 2 timer, efter du har smurt dem på.