Hvordan bruger man hudpleje med hyaluronsyre mod sine rynker?

De nyeste former for hudpleje med hyaluronsyre er så meget mere end bare fugtgivende og bør indgå i din anti-age hudplejerutine.

Sådan bruger du hyaluronsyre for at opnå den største effekt på rynker

Hyaluronsyre. Den fugtgivende ingrediens som mange sværger til, da den effektivt tiltrækker fugt til huden. Men det er ikke alt. Hyaluronsyres evne til at give fugt, reducere fine linjer og give huden fylde, har været genstand for flere studier. Inden for de seneste år er nye hyaluronsyre-produkter kommet på markedet.

Det viser sig, at de bedste resultater opnås ved at indarbejde produkter med flere former for hyaluronsyre i din hudplejerutine. Ved at kombinere forskellige former, så de supplerer hinanden, vil give dig et produkt, som leverer mange fordele i din hudplejerutine.

Højmolekylær hyaluronsyre hjælper med at fugte huden.

‘ H for høj vægt, hygroskopisk og det engelske ord humectant (fugtighedsbevarende). Udtryk, der alle beskriver hyaluronsyre med høj molekylvægt og dens evne til at optage fugt, så den kan maksimere din huds fugt. Ved påføring sætter disse større molekyler sig på huden, absorberer vand, fugter og fylder huden ud, hvilket giver en udglattende effekt[1]. Det er derfor nemt at forstå, hvorfor hyaluronsyre er så populær en ingrediens i hudpleje.

For at sætte ind mod rynker og fine linjer, skal man have fat i lavmolekylær hyaluronsyre

Når hyaluronsyre fragmenteres i mindre molekyler, trænger den hurtigere og bedre ned i huden. Lavmolekylær hyaluronsyre giver fylde og reducerer dermed rynker og fine linjer. TBD Vedvarende brug af hyaluronsyre med lav molekylvægt har vist sig at have en progressivt udfyldende effekt for maksimal anti-age effekt.

KILDER:
1. Trookman, N.S. et al, "Immediate and Long-term Clinical Benefits of a Topical Treatment for Facial Lines and Wrinkles" in The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology 2.3 (2009) pp. 38-43
2. Hyaluronsyre med lav vægt (50 kDa) trænger tre gange hurtigere ind end hyaluronsyre med højere vægt (f.eks. 300 kDa).
3. Øger forbrændingen af keratinocytter: 180 %
4. En betydelig forbedring af den dybeste rynke efter fire uger med 0.1% hyaluronsyre.

HUD- ANALYSE

DREVET AF SKINCONSULT AI

IDENTIFICER DINE HUDPRIORITETER

START DIN ANALYSE