FIND DEN RETTE HÅRPLEJE TIL DIG

Her dykker vi ned i Vichys serie af hårplejeprodukter, så du kan finde den helt rigtige løsning til dit hår og hovedbund.

Har du skæl?

Mange mennesker lider af en sensitiv, tør og kløende hårbund. Og der kan være flere årsager til, at hovedbunden bliver irriteret. En af årsagerne kan være skæl.


Skæl er et meget almindeligt hovedbundsproblem, som rammer mellem 17 – 50 % af os alle sammen. Ofte bliver huden irriteret og kløende, og det kan måske føles som om, at selve håret gør ondt. Men faktisk er det forårsaget af en ubalance i huden.


Skæl opstår pga. en ubalance i hovedbundens sammensætning af de små mikroorganismer; propioni-bakterier, stafylokokker og gærsvampen, Malassezia, som findes naturligt i huden. Skæl bliver fremprovokeret af en overproduktion af gærsvamp og giver en hurtigere produktion af hudceller, der ligger sig i lag og plamager og skaller af som dødehudceller.


Rensende shampoo til hovedbund med skæl

Vichy tilbyder to forskellige skælshampooer til dig, der døjer med skæl, afhængig af din hårtype. Dercos Technique Anti-Skæl shampoo til tørt hår og Dercos Technique Anti-skæl Shampoo til normalt/fedtet hår. Begge shampooer reducerer op til 100% af skæl efter første brug.


Den plejende formulering genopretter hovedbundens naturlige balance
Hårbundens mikrobiom er rig på naturlige organismer, der hjælper med at opretholde hudens balance og styrke hudensnaturlige forsvar. Skæl opstår, når der er ubalance i disse. Med Selenium DS-teknologi og salicylsyre vil Dercos Techniques anti-skæl formulering hjælpe med at rense og eksfoliere huden og opretholde den naturlige balance ihårbundens mikrobiom.


Takket være 1 % selendisulfid og 1% salicylsyre renses hårbunden og synlige skæl reduceres med op til 100 %. Selenium DS-teknologien fjerner skæl efter første brug uden at udtørre håret.

Har du ubehag i hovedbunden?

Løsningen på ubehag i hårbunden er ikke kun at vaske hår oftere - du skal også bruge den rette shampoo, som beroliger huden og hjælper med at opretholde den naturlige balance i hovedbunden.


Dercos Technique Ultra Beroligende Shampoo til tørt hår er et godt valg for dig med en følsom hovedbund, som gerne vil tilføre fugt til håret og lindre den ubehagelige fornemmelse. Dercos Technique Ultra-Beroligende Shampoo til normalt/fedtet hår er til dig, der har tendens til at få fedtet hår.


Begge shampooer indeholder SENSIRINE-komplex, glycerin og panthenol, der har dokumenteret beroligende effekt påirriteret hovedbund. Anvend den beroligende shampoo ligesom en normal shampoo, og brug den ved hver hårvask for at få det bedste resultat.

Har du tendens til psoriasis?

Hvis du lider af psoriasis, skal du have behandling af en professionel. Men Dercos Technique PSOlution shampoo er udviklet specielt som supplement til at berolige en hårbund plaget af psoriasis. Den beroliger øjeblikkeligt ved at fjerne den prikkende fornemmelse, styrker den svækkede hårbund og modvirker ubalancen.


Den plejende formulering af aktive ingredienser er beriget med 5 % karbamid (UREA), der har en beroligende og nærende effekt på hårbunden, 2 % salicylsyre, der er antibakteriel og rensende, og glycerin, der fugter hårbunden oghåret.


Shampooen har en øjeblikkelig beroligende effekt. Efter blot en uges brug vil synlige plamager være reduceret, ogkvaliteten af huden i hovedbunden vil være markant forbedret og se sundere ud. Den fugter og blødgør håret ogefterlader det mere glansfuldt med en hypoallergen-formel, der egner sig til alle hudtyper, selv sensitiv hovedbund.Brug shampooen hver dag i to uger for at opnå den fulde effekt.

Har du hårtab?

Hårtab er forbundet med biologiske og miljømøssige exposome faktorer, som negativt kan påvirke hårets kvalitet. Et smukt hår begynder med en sundere hovedbund.


DERCOS ENERGY+ STIMULATING-shampoo hjælper med at bekæmpe hårtab ved at styrke håret og reducere knækkede hårstrå, samt give holdbar volumen.


Beriget med Aminexil og aktive ingredienser i en højeffektiv formel, som hjælper med at bekæmpe hårtab ved at styrke og revitalisere håret – fra rod til spids.


Instrumenteltest viser, at hårfibrene er styrket med +47 % og får dermed sin naturlige modstand tilbage.

HUD- ANALYSE

DREVET AF SKINCONSULT AI

IDENTIFICER DINE HUDPRIORITETER

START DIN ANALYSE