OK

OK Cancel

Thank you

Close

50 nordiske kvinder prøvede Skin Cure - her er hvad de sagde

Dit lokale apotek gemmer på en spændende nyhed! Med lanceringen af Liftactiv AOX 10 Day Skin Cure, har VICHY ikke blot introduceret et nyt produkt, men også en helt ny og trendy kategori på apotekshylden. En 10 dages kurbehandling til din hud - en slags spaoplevelse on the go. Produktet er ideelt til kvinden, der har brug for et ‘quick beauty fix’, da hun blot skal påføre de gyldne dråber én gang om dagen på nyrenset hud over en tidsperiode på 10 dage. Produktet er derfor det perfekte sidekick til den travle kvindes hudpleje, når hun har brug for et ekstra boost i hverdagen eller der venter en vigtig begivenhed forude. Hvis du er nysgerrig på Skin Cure, kan du læse mere om produktet i vores uddybende artikel her.

I forbindelse med lanceringen af et helt nyt produkt vil VICHY gerne sikre sig, at det lever op til deres kunders forventninger, og derfor gav de i september 50 kvinder fra hele Norden mulighed for at teste virkningen af Liftactiv AOX 10 day Skin Cure. Kvinderne brugte kuren enten morgen eller aften, og efter 10 dage blev de bedt om at rangere dets virkning på en skala fra 1-5.

Resultaterne er nu kommet ind, og VICHY er stolte af, at hele fire ud af fem testdeltagere fortæller, at de vil anbefale produktet til andre og selv ønsker at bruge det igen. Flere af kvinderne fortæller desuden, at kuren har givet deres hud glød. Enkelte kvinder undrede sig dog over, hvad de skulle gøre, hvis flasken ikke var tom efter de 10 dage. Her nævner VICHY, at man gerne må bruge produktet en dag eller to mere, hvis der er rester tilbage.

Her ser du nogle af de tilbagemeldinger, som VICHY især er glade for

“Jeg kan rigtig godt lide produktet, og det er klart et, jeg kommer til at bruge igen samt vil anbefale til andre. Jeg er vild med det resultat, jeg har opnået på så kort tid. Produktet er derudover nemt at anvende og påføre, hvilket er et stort plus for mig.”  Anita, 25 år, Danmark. Giver Liftactiv AOX 10 day Skin Cure 5 stjerner.

“Jeg synes, Liftactiv AOX 10 day Skin Cure har givet et boost til min hud." Lizette, 42 år, Danmark. Giver Liftactiv AOX 10 day Skin Cure 5 stjerner.

"Jeg ser mere udhvilet ud. Liftactiv AOX 10 day Skin Cure er enkel at bruge og dufter godt. Jeg synes, den er et mirakel på flaske.”  Hanne, 43 år, Norge. Giver Liftactiv AOX 10 day Skin Cure 5 stjerner.

"Min hud er mere frisk, og det føles som at have været på spaophold og fået en ansigtsbehandling."  Camilla, 41 år, Sverige. Giver Liftactiv AOX 10 day Skin Cure 4 stjerner.

Har du også har fået lyst til at opleve virkningen af VICHYs Liftactiv AOX 10 day Skin Cure, kan du finde produktet på dit lokale apotek. Hvis du selv har prøvet Skin Cure, vil vi meget gerne høre hvordan din oplevelse var. Fortæl om det ved at skrive en kommentar under produktsiden.

*Resultat af VICHY's testpanel

Vores ikoniske produkter

AOX 10 Dages-Hudplejekur

AOX 10 Dages-Hudplejekur

go to top