OK

OK Cancel

Thank you

Close

Solcremen der gør en ende på sand i madpakken

Endelig er den her! En solcreme med meget høj beskyttelse og særlige egenskaber til børn, så strandkanten kan udforskes uden bekymringer. Og så glæder vi os nu også til at slippe for sand fra børnene på speltbollerne så snart de er oppe af picnic-kurven, i bilen på vej hjem, på entrégulvet og overalt i brusekabinen.

Inden længe er det strandsæson og det betyder udvælgelse af sommerens solcremer til de mindste. Børns hud er mere følsom end voksnes. Den er tyndere og har mindre pigment, hvilket betyder at den bliver lettere forbrændt. Det er vigtigt at beskytte børn mod forbrændinger, da vi ved at solskader akkumuleret over tid, i værste fald kan give hudkræft senere i livet. Er det en kamp at få smurt dit barn ind i solcreme? Så kan lidt fantasi og historier om solcreme, som dit barns usynlige skjold mod solen eller blomstermønstre sprayet på maven lige ud af flasken, ofte hjælpe på samarbejdsvilligheden.

VICHY har skabt den nye solcreme Anti-Sand Kids med solfaktor 50+. Udover at det er en solcreme med meget høj beskyttelse, har den også en ny unik egenskab - nemlig Anti-Sand! Og hvad betyder det så? Vi kender alle sammen problemet når madpakken skal spises. Man kan næsten ikke undgå at der havner sand i ostebollen, da børnene har sand på hænder og arme. Med en fløjlsagtig, ikke-klæbende formel, sprayes Anti-Sand Kids nemt på børnenes hud og den flydende konsistens absorberes hurtigt ind i huden. Det sikrer en ultra-tør overflade, så man er fri for den fedtede hinde sandet sidder fast i.

Anti-Sand Kids er også vandresistent, hvilket betyder at man bade 2 x 20 minutter og stadig bevare en del af beskyttelsen. Det forudsætter dog at man lufttørrer og ikke bruger et håndklæde, da det gnider noget af beskyttelsen af. Det anbefales endvidere at man smører sig ind ca. hver anden time og oftere hvis børnene bader i længere tid og sveder meget.

5 gode råd

  • Brug solcreme med højt faktortal til børn. Børns hud er endnu ikke færdigudviklet og er væsentlig mere sart end voksnes, hvilket gør den ekstra sårbar over for solen. Jo højere faktortal en solcreme har, des bedre beskytter den.
  • Undgå middagssolen mellem kl. 12 og 15, når UV-indekset er 3 eller mere. UV-indexet er et internationalt mål for intensiteten af den skadelige UV-stråling. Det højeste UV-index ses netop i middagstimerne, når solen står højt på himlen. Det betyder dog ikke, at man skal opholde sig inden døre, blot finde skygge.
  • Let sommertøj og en lille hat er god beskyttelse for børn der leger i solen. Med en tætvævet bomulds T-shirt på, kan man opholde sig væsentlig længere ude i solen.
  • Helt små børn, som ikke kan gå eller kravle, bør aldrig opholde sig i direkte sol. Tag derfor en parasol med på stranden eller til picnic, så du sikre dig at barnet ikke får direkte sol.
  • Mængden af solcreme er vigtig. Det har en stor betydning at du at du smører tilstrækkeligt meget solcreme på – ellers bliver solfaktoren betydeligt mindre. Brug ca. 20 ml til et barn, og det dobbelte til en voksenkrop. Husk også at påføre solcreme flere gange dagligt, da en svømmetur, sved og aftørring med badehåndklædet kan mindske effekten.

Vores ikoniske produkter

Anti-Sand Mist til Børn SPF 50+

Anti-Sand Mist til Børn SPF 50+

( 1 kommentarer )

go to top