FOUNDATION

Uanset dækkeevne og hudtype giver Vichys Dermablend foundation-makeup høj og opbyggelig dækning, der kan tilpasses specifikke behov for en klar teint. Fra pudder til flydende teksturer – Vichy anbefales af dermatologer og produkter testes under dermatologisk kontrol.

Ofte stillede spørgsmål
Om FOUNDATION

S1: Hvordan påføres foundation?

Start med at påføre en lille mængde af din foundation med fingerspidserne eller en pensel. Fordel din foundation fra midten af ansigtet og udefter. For at skjule mere synlige hudproblemer duppes din foundation på det pågældende område og fordeles derefter forsigtigt. Fordel det nedad mod halsen og dernæst ud mod ørere og op til hårgrænsen. Gentag påføringen, indtil du har opnået den ønskede dækning. Forlæng holdbarheden med pudder.

S2: Hvordan finder du en foundation i den rette farve?

Prøv Vichys nye Foundation-søgemaskine: Den har fire skridt baseret på vores årelange viden og erfaring på dette område, og den hjælper dig med at finde en Vichy-foundation i den perfekte farve baseret på din hudtone og -type.

S3: Hvad skal først på: concealer eller foundation?

Den rette måde at påføre disse to produkter er først at påføre en foundation og dernæst concealer. Foundation giver dig en jævn base, og en concealer giver dig det aflsluttende touch for ekstra dækning eller til at skjule poser under øjnene.