OK

OK Cancel

Thank you

Close

Giv nyt liv til dit hår med acai, protein og E-vitamin

Hver dag gør vi os umage for at have en effektiv hudpleje-rutine. En rutine der både fjerner makeup og urenheder og forkæler vores hud med en fugtgivende ansigtscreme.

Men har du fundet en effektiv rutine til dit hår? Hvis du sørger for at få fjernet forureningspartikler, stylingprodukter og tilføre den rigtige mængde plejende ingredienser, vil det hjælpe med at få dit hår til at se mere sundt og nyvasket ud i længere tid.

Sådan påvirker forurening dit hår

I løbet af dagen kommer vi i kontakt med flere forskellige slags forurenende partikler og snavs. Det kan påvirke den måde dit hår føles og ser ud og være med til at svække hårkvaliteten og -teksturen, gøre dit hår mere elektrisk, mere tilbøjeligt til at knække og give spaltede spidser. 

Dercos Nutrients Detox: Til hår og hårbund med tendens til at blive fedtet

Bliver dit hår hurtigt fedtet? Så kan den rigtige Detox-rutine måske hjælpe dig med at genskabe balancen i dit hår og hårbund samt reducere en mulig overproduktion af olie.

Med ingredienser som spirulinaekstrakt og kul kan Dercos Nutrients Detox Shampoo skånsomt rense hår og hårbund for snavs, olie og forureningspartikler. Håret og hårbunden føles opfrisket, og håret ser mere fyldigt ud.
Kul fungerer som en magnet, der skånsomt trækker forureningspartikler ud, absorberer talg og urenheder og efterlader håret med en mere ren, let og fyldig følelse.

Når du vasker håret, er det vigtigt ikke at fjerne fugt og næringsstoffer. Og selvom du er vant til, at dit hår hurtigt bliver fedtet, må du helst ikke springe conditioner-trinnet over, for det er her at håret får den fugt, det skal bruge for ikke at tørre ud.
Ved at bruge en let conditioner som Dercos Nutrients Detox Balsam, kan du tilføre fugt og lukke hårstråene uden at tynge det.

Og du har sikkert hørt det en million gange før, men at vaske håret hver dag er ikke godt og kan være med til udtørre det. For at friske håret op mellem hårvaskene kan du i stedet bruge en tørshampoo. Dercos Nutrients Tørshampoo frisker håret op med det samme, og giver det mere tekstur og volumen.

Dercos Nutrients Vitamin: Til trist og livløst hår

Er dit hår blevet trist og livløst? At bruge ingredienser der er inspireret af naturen kan være en effektiv måde at give dine lokker mere glans og liv. Dercos Nutrients Vitamin Shampoo og Dercos Nutrients Vitamin Balsam indeholder betakaroten, E-vitamin, Aloe Vera og acai-ekstrakt. Shampooen renser skånsomt håret og hårbunden, mens conditioneren sikrer, at du får mest muligt ud af de nærende ingredienser og hjælper med at give håret mere glans.

Dercos Nutrients Nutri Protein: Til tørt og skadet hår

Er dit hår skadet af for meget sol, varmebehandling eller farvning? For at få en effektiv hårpleje kan du bruge ingredienser, der er inspireret af naturen som aminosyrer, pracaxi-olie og quinoa-frø-ekstrakt. Dercos Nutrients Nutri Protein Shampoo og Nutri Protein Hårmaske hjælper med at styrke håret, reparere spaltede spidser og giver et hår, der ser mere sundt ud.

Gode hårdage med Dercos Nutrients

Vi har alle sammen gode og dårlige hårdage, og det kan der være flere grunde til. Men uanset hvad der giver dig dårlige hårdage, kan Dercos Nutrients give dig et valg der er inspireret af naturen. Du kan altid spørge på dit lokale apotek, hvad de anbefaler til din hårtype og dine behov.

Kærlig hilsen, VICHY

Vores ikoniske produkter

Nyhed

Detox Balsam

Detox Balsam

( 20 kommentarer )

Nyhed

Detox Shampoo

Detox Shampoo

( 21 kommentarer )

Nyhed

Detox Tørshampoo

Detox Tørshampoo

go to top