OK

OK Cancel

Thank you

Close

VICHY HOMME - Maskulin og velplejet med det rigtige barbergrej

"Pas godt på dine ting - så passer de godt på dig". Et udtryk i min familie, jeg har taget med mig ind i mit voksenliv som mand, og som betyder jeg med alderen forsøger at omgive mig mere med kvalitet og gode ritualer. Følg med i den kommende artikelserie fra VICHY Homme, hvor vi stiller skarpt på accessories og personlig pleje til den nordiske mand.

De fleste af os kan huske det. Fornemmelsen af som barn at liste ud på badeværelset imens ens far var i færd med morgenbarberingen.

Duften af dusch, barberskum og after shave. Genspejlingen af milde øjne i egne tanker og skægstubbe i et virvar af hvidt. Fjerne morgenlyde fra resten af huset imens man sad der musestille på toiletlåget kvart i syv om morgen med sin far - det tryggeste sted i hele verden.

Det er sådan barbering starter for os som drenge, og hvis det hele synes lidt fortrængt nu af en fortravlet hverdag, så skylder du dig selv at stoppe op. Barberingen er et øjeblik hvor vi som mænd kan få lov at nyde et godt ritual før dagen går løs, og det fortjener du at få det bedste ud af.

Et fint værktøj

Godt grej tager tids og koster penge, og barbergrej er ingen undtagelse. Du vælger vin, bil, kitesurfer og løbesko med omhu, og det samme bør gælde for din personlige pleje. Så vink farvel til din supermarkedsskraber og skift en gang for alle til et ordentlig skrabersæt som fx denne vi har spottet fra Mühle.

Und også dig selv den luksus at have en lille stak af håndklæder helliget barbering på badeværelset. Fidusen er købe små frottehåndklæder fx i farven grå, så de har en for dig praktisk størrelse til netop barbering og en genkendelig farve når tørretumbleren tømmes.

Den rigtige skum

Du har nok opdaget at billig barberskum kan være en tam oplevelse. Men har du nogensinde prøvet en virkelig god kvalitetsbarberskum/gel? En vellugtende perfekt skummende konsistens der trænger ordentlig ind i stubbene og blødgør dem så de fjernes helt uden ubehag? Hvis ikke har du en oplevelse til gode.

Dertil har en undersøgelse foretaget af Informationscenter for Miljø og Sundhed vist at meget barberskum indeholder tilsætningsstoffer de fleste kvinder søger uden om nu om dage, og her kan vi mænd altså godt lære en lille smule. Ligegyldig hvor macho vi er omkring den slags, er det nu engang vigtigt at barberskum som du putter i ansigtet hver eneste dag, bevarer din huds naturlige balance og opbygger den over tid.

VICHY HOMME's barberskum er et kvalitetsprodukt der går i fodsporene af VICHY's mere end 70 års forskning indenfor hudpleje. Den unikke blødgørende skum yder god beskyttelse under barberingen, og mineralholdigt kildevand, kalcium og C-vitamin modvirker ubehag og udtørring i forbindelse med barbering. Den har en frisk let herreduft og en konsistens der er så god at vi vil lade den tale for sig selv når du prøver den. VICHY HOMME barberskum kan købes på de fleste apoteker.

En gentlemans vaner

Du kan stadig nå at starte hver eneste morgen resten af dit liv som ægte gentleman, med personligt, lækkert barbergrej der bare virker.  Og husk at det også er et håndværk som skal overleveres til næste generation.

Mændene på leVICHYmag redaktionen ønsker dig og dine nærmeste en rigtig god genfunden barberingsoplevelse.

Vores ikoniske produkter

Barberskum

Barberskum

Sensi-Baume Mineral Aftershave Balm

Sensi-Baume Mineral Aftershave Balm

<span>Hydra Mag C Showergel</span>

Hydra Mag C Showergel

go to top