Anti-age hudpleje: Hvad er forskellen på en creme og et serum?

Du tror måske, at din anti-age creme har dækket dig ind. Her er grunden til, at du bør overveje at tilføje et serum til din anti-age hudpleje.

Anti-age serum

Når du er fyldt 35, bør anti-age produkter være en vigtig del af din hudplejerutine. De aktive anti-age ingredienser i din hudpleje, fra C-vitamin til peptider, kan hjælpe med at bekæmpe aldringstegn forårsaget af hudens tab af kollagen. Men forskellige aktive ingredienser virker på forskellige måder. Derfor er det vigtigt, at de anti-age produkter, du vælger, bruges på den rette måde for at få det optimale resultat ud af din anti-age hudpleje. Og mens cremer med de rigtige ingredienser kan være et effektivt våben mod aldring, kan det at tilføje et serum til din rutine hjælpe dig med at styrke fordelene ved den hudplejerutine, du omhyggeligt har valgt.

Serummer er designet til at levere en højere koncentration af aktive ingredienser i små, kraftige doser, der supplerer virkningen af den efterfølgende creme. Et serum er lettere end en fugtighedscreme, absorberes hurtigere ind i huden, afgiver aktive stoffer og forbereder din hud på de efterfølgende produkter.

Sådan anvender du dit anti-age serum: Først forbereder du huden gennem omhyggelig rensning og toning for at fjerne rester fra dit renseprodukt. Dup, ikke gnub, serummet ind i let fugtig hud. Vær sikker på, at det er absorberet helt ind i huden, før du går videre til næste trin i din anti-age hudplejerutine.

Anti-age creme

Anti-age fugtigheds- og natcreme er almindelige cremer tilsat aktive ingredienser, der er udviklet til at holde huden fyldig, udglatte fine linjer og rynker samt øge hudens udstråling. Cremerne har en allround-virkning på huden. De tilføjer blandt andet fugt og har en målrettet virkning mod flere aldringstegn. Men husk at vælge en formulering, der er designet til din hudtype. Undgå alt for fedtede eller tunge produkter, hvis din hud er fedtet. Anvend produkter, som er testet på sensitiv hud, hvis din hud er sensitiv, og undgå talkum eller talg-regulerende ingredienser, hvis din hud allerede er tør.


Sådan anvender du din anti-age creme: Når serummet er absorberet helt ind i huden, masserer du derefter en creme med solfaktor eller en fugtighedscreme ind i huden om morgenen, eller din natcreme om aftenen, og fordeler det over hele ansigtet og halsen for at indkapsle de gode egenskaber. Hvis du anvender en anti-age øjencreme, er det bedst, hvis du dupper den forsigtigt på huden som det sidste skridt i din hudplejerutine efter fugtighedscreme.


Sådan vælger du mellem anti-age serum og anti age-creme


Hvis du ved, hvordan du bruger creme og serummer som en del af din anti-age hudplejerutine, kan det gøre en stor forskel for, hvordan din hud absorberer alle disse aktive ingredienser, og i sidste ende for, hvor effektive de er til at holde din hud i topform. Serummer og cremer har begge forskellige funktioner, når det kommer til hudpleje og spiller forskellige roller i din skønhedsrutine.

HUD- ANALYSE

DREVET AF SKINCONSULT AI

IDENTIFICER DINE HUDPRIORITETER

START DIN ANALYSE