SOLCREMER TIL ANSIGTET TILPASSET DAGLIG BRUG

Vichy Capital Soleil UV-Daily er en serie af solcremer til ansigtet. Produkterne er formuleret med nøje udvalgte aktive ingredienser og er tilpasset individuelle behov. De ultralette teksturer integreres nemt i din daglige hudplejerutine.

HUSK SOLBESKYTTELSE HVER DAG

Det er af afgørende betydning at anvende solcreme hver eneste dag året rundt af flere vigtige årsager. For det første er det vigtigt at forstå, at solens UVA-stråler kan trænge igennem skyer og vinduer og forårsage skadelige virkninger på huden, selv i vintermånederne. UVA-stråler er kendt for at bidrage til for tidlig ældning af huden samt øge risikoen for udvikling af hudkræft. Ved at anvende solcreme dagligt kan man effektivt reducere risikoen for disse skader og bevare en sund og ungdommelig hud.

Derudover kan den daglige brug af solcreme bidrage til at forebygge aldringstegn såsom rynker, fine linjer og pigmentforandringer. Solens UV-stråler er en af de primære faktorer, der fremskynder hudens aldringsproces. Ved at beskytte huden mod solens skadelige virkninger kan man opretholde en mere ensartet og ungdommelig hudtone.

Ved at gøre bredspektret solcreme (beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler) til en daglig vane kan man effektivt beskytte sin hud mod solens skadelige stråler året rundt og bevare en sund og ungdommelig hud. Så husk altid at anvende solcreme, uanset årstiden! Vores UV-Daily solcremer er formuleret til daglig brug med ultralette teksturer som absorberes hurtigt uden at efterlade hvide mærker.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Solcreme SPF50+

Opdag Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ - den ultimative solcreme til ansigtet. Med sin ultralette formel forebygger den rynker, bekæmper pigmentpletter og beskytter huden mod oxidativ stress forårsaget af UV-stråler og forurening. Denne solcreme giver en meget høj beskyttelse til ansigtet og er beriget med probiotiske fraktioner, peptider og niacinamid.

Takket være Netlock Teknologi tilbyder den bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler i en ultralet konsistens, der ikke fedter. Påfør den hver morgen som det sidste trin i din hudplejerutine og ryst produktet godt inden brug.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ er skabt til sensitiv hud og er hypoallergen. Den er testet under dermatologisk kontrol og indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder 2% niacinamid for at udjævne hudtonen, 4% peptider for en anti-age effekt, 10% Vichy vulkansk vand for at styrke hudbarrieren, probiotiske fraktioner for yderligere styrkelse af hudbarrieren og E-vitamin som en kraftfuld antioxidant til at neutralisere skadelige frie radikaler.

Oplev fordelene ved Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+:

 • Effektiv bredspektret beskyttelse mod solens stråler (UVA- og UVB-stråler)
 • Giver fugt til huden
 • Ultralet konsistens, der absorberes hurtigt
 • Neutraliserer skadelige virkninger af frie radikaler
 • Fedter og klistrer ikke
 • Meget vandfast
 • Hypoallergen og velegnet til sensitiv og solsensitiv hud

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Letfarvet Solcreme SPF50+

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ kommer også i en letfarvet version. Opnå alle de samme fordele, som du kender fra originalen men nu også i en version med mineralske pigmenter, som øjeblikkeligt hjælper med at ensarte hudtonen og give en naturlig dækning. 

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ Letfarvet Solcreme passer personer med lys til medium hudtone.
 

Vichy Capital Soleil UV-Clear Solcreme SPF50+

Oplev Vichy Capital Soleil UV-Clear SPF50+ - den perfekte solcreme til personer med fedtet hud og hud med tendens til akne. Brug den dagligt for at beskytte din hud mod både UVA- og UVB-stråler, samtidig med at du forebygger og reducerer urenheder, mærker fra urenheder og skinnende hud. Denne solcreme er formuleret med Netlock Teknologi, der sikrer en bredspektret beskyttelse i en ultralet konsistens, der hverken fedter eller efterlader hvide mærker.

Denne solcreme er tilpasset sensitiv hud og er testet under dermatologisk kontrol. Den indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder Netlock Teknologi for effektiv beskyttelse mod solens skadelige stråler, 2% niacinamid for at reducere mærker fra bumser og udjævne hudtonen, 0,3% salicylsyre for at reducere urenheder, 0,5% sarcosine for at regulere hudens talgproduktion og probiotiske fraktioner for at styrke hudbarrieren. E-vitamin fungerer som en kraftfuld antioxidant, der hjælper med at neutralisere skadelige frie radikaler.

Oplev fordelene ved Vichy Capital Soleil UV-Clear SPF50+:

 • Effektiv bredspektret beskyttelse mod solens stråler (UVA- og UVB-stråler)
 • Specielt udviklet til fedtet hud og hud med tendens til akne
 • Kontrollerer skinnende hud hele dagen
 • Ultralet konsistens, der absorberes hurtigt
 • Efterlader et mat finish på huden uden at fedte eller klistre
 • Vandfast og svedresistent
 • Ikke-komedogen, tilstopper ikke hudens porer


HUD- ANALYSE

DREVET AF SKINCONSULT AI

IDENTIFICER DINE HUDPRIORITETER

START DIN ANALYSE