OK

OK Cancel

Thank you

Close

Forstå aldring - og frigør din huds potentiale

Vichy Liftactiv
Vichy Liftactiv

Hudens aldring har det med at komme snigende. Det ene øjeblik er din hud fyldig med masser af glød, og så pludeslig begynder du at se kronisk træt ud.


Hvis du har lagt mærke til aldringstegn på huden såsom ujævn hudtone, rander under øjnene, slap hud på halsen og ansigtet, pigmentpletter og rynker - og også gerne vil se godt ud i fremtiden, så skal du læse videre. Du vil opdage, hvordan hudens aldring foregår og hvordan få afgørende valg i din skønhedsrutine - og et par kraftfulde ingredienser, kan hjælpe dig med at frigøre din huds potentiale, så du kan beholde et ungdommeligt udseende.

Kollagen: En kilde til spændstig og glat hud

Hvis du er interesseret i at beholde et ungdommeligt udseende, så har du formentlig hørt om kollagen. Men vidste du at kollagen er helt essentielt for at bevare spændstighed, modstandskraft og elasticitet i huden? Og at din hud, fra du er i slutningen af 20'erne/starten af 30'erne, hvert år taber 1% af sit kollagen* - hvilket kan resultere i aldringstegn såsom rynker, slap og ujævn hud samt tab af fasthed og spændstighed i huden?

Hvad fører til tab af kollagen?

Kollagen produceres naturligt i dine celler. Men som en naturlig del af aldringsprocessen mindsker aktiviteten i cellerne over tid - svarende til et tab af kollagen på 1% hvert år*. Det er en af grundene til, at du ikke kan undgå rynker fuldstændigt. Derudover bidrager eksterne faktorer såsom forurening, UV-stråling, dårlig kost, stress og rygning til tabet af kollagen i din hud. Så ved at finde en creme mod rynker der virker, kan du gøre meget for at minimere hudens synlige aldringstegn.

Hyaluronsyre: Et mirakelmolekyle

Hyaluronsyre er den fugtbindende hemmelighed bag hudens fyldighed - og en anden vigtig faktor i hudens aldringsproces. Syren er i stand til at binde imponerende mængder vand og hjælper med at bevare hudens struktur. Men præcis som med kollagen bliver hyaluronsyre konstant nedbrudt - og med alderen producerer kroppen mindre af den.

Sådan frigør du din huds potentiale

Du er nødt til at beskytte og pleje din hud hver dag - men der kommer et tidspunkt, hvor du også er nødt til at kompensere for tabet af kollagen og hyaluronsyre. Det er let at tænke, at vejen frem er at tilføje kollagen til din hudpleje. Kollagen er imidlertid et ret stort protein, der normalt er for stort til at blive absorberet af huden. Derfor er du nødt til at bruge hudpleje der modvirker de aldringstegn, tabet af kollagen medfører.

Med hensyn til tabet af hyaluronsyre er det mest effektivt at kompensere for tabet ved at bruge produkter der indeholder hyaluronsyre - fx VICHY's Liftactiv Hyalu Mask.

Vi håber, at dette lynkursus i hudpleje vil hjælpe dig med at navigere i junglen af anti-agebehandlinger - og med at vælge en ansigtscreme eller hudplejerutine, der rent faktisk giver resultater!


VICHY

* The influence of age and sex in skin thickness, skin collagen and density - Sam Shuster & al

Vores ikoniske produkter

AOX 10 Dages-Hudplejekur

AOX 10 Dages-Hudplejekur

go to top