OK

OK Cancel

Thank you

Close

Boost din anti-age rutine

Du har måske en anti-age rutine, der virker for dig. Men vi vil vædde med, at vi kan booste den! Tilføj et enkelt trin til din rutine og få fylde samt en strålende og fugtet hud.


MINÉRAL 89 Booster er et must, hvis du vil have det maksimale ud af din hudplejerutine. Læs videre og opdag hvorfor.

Få fylde og fugt med Minéral 89

Dehydrering er med til at gøre rynker, fine linjer og en trist hudtone mere fremtrædende. Så hvis du drømmer om mere fyldig og strålende hud (og hvem gør ikke det), bliver du nødt til at tilføre fugt. MINÉRAL 89 Booster er rig på én af naturens mest fantastiske kilder til fugt: hyaluronsyre. Et molekyle, der binder vand og kan holde på 1000 gange dets egen vægt i vand. Dermed tilføjer den intens hydrering til din hud, når det er absorberet.

Forstærk din hud og bevar din glød

MINÉRAL89 Booster giver din hud den ekstra dosis fugt, der er nødvendig for at reducere de alderstegn, der kommer af dehydrering. Men det er ikke alt. Den kan også styrke din hud, så den bliver mere robust overfor de eksterne faktorer, der får huden til at ældes. Det er takket være den høje koncentration af termalsk vand, rigt på mineraler, som har dokumenteret effekt på huden. Vichys termalske kildevand er både beroligende og hjælper huden med at balancere dens pH-værdi; de antioxiderende egenskaber styrker huden og gør den mere modstandsdygtighed overfor eksterne faktorer. Og sidst, men ikke mindst, hjælper den huden med at restituere ved at accelerere cellefornyelsen på hudens overflade.

Hvordan bruger du den?

Påfør den morgen og aften på tør, ren hud inden serum og dag/natcreme – og føl et øjeblikkeligt fugtighedsboost. Den friske, lette booster absorberes med det samme, så det tager kun et par sekunder ekstra i din rutine. Desuden kan du trygt bruge den delikate formel på den mest sensitive hud og omkring øjenområdet.

Vores anbefalede anti-age hudplejerutine

MINÉRAL 89 Booster komplementerer og booster din daglige hudpleje. Hvis du er på udkig efter en komplet anti-age rutine, vil vi foreslå følgende:

Før Minéral 89 Booster:
0. Pureté Thermale 3-in-1 Step Cleanser
En rensemælk, der samtidig er en skintonic og en øjenmakeupfjerner. Effektiv og alligevel enkel at anvende morgen og aften, da den ikke skal vaskes af. Den cremede konsistens, der egner sig til alle hudtyper – selv sensitiv hud.

Efter Minéral 89 Booster:
2. Liftactiv Serum 10 Supreme
Dette lette anti-age-serum vil forbedre din huds fasthed og reducere rynker.

3. Liftactiv Supreme Face Cream
Liftactiv Supreme Face Cream er en af vores bedst sælgende produkter. Og det er ikke uden grund. Den er målrettet hud, der mangler fasthed, rynker og trist hudtone og fungerer til alle hudtyper – selv sensitive hud. Brug den om morgenen og nyd følelsen hele dagen.

3. Liftactiv Supreme Night Cream
Brug Liftactiv Supreme Night Cream før du går i seng. Ved gentagende brug vil huden føles mere fast, mere jævn og mere strålende. Hvad venter du på?


Udforsk resten af VICHY-udvalget her - der en løsning til enhver hudtype og daglige behov.

Her er din boostede anti-age-rutine.

VICHY

Vores ikoniske produkter

Serum 10 Supreme

Serum 10 Supreme

( 9 kommentarer )

go to top